Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Travolta 
Wysłany: 2009-05-25, 22:07   ASPA 3JW60
0
UP DOWN

mam pytanie zna ktoœ wydajnoœÌ takiego kompresora ile on ma wydajnoœci w³aœciwej I jak siê sprawuje Mysle nad zakupem takiego a ostatnio zastanawiam sie nad budowa ma³ej piaskarki (jest fajny projekt na elektrodzie) ogólnie poczyta³em i tak myœlê ze do takiej domowej piaskarki nie trzeba mieÌ jakiegoœ niewiadomo jakiego sprzêtu

Pracuje ktoÂś na tej sprĂŞÂżarce? Znacie jaej parametry i osiÂągi?

stek
Wysłany: 2009-05-26, 18:31   
0
UP DOWN

jak jest w dobrej kondycji to jakieÂś 260 litrĂłw. Mam takÂą z gunem air gunsa hte2 chodzi i daje radĂŞ.Pz

gizbern 
Wysłany: 2009-05-28, 20:12   
0
UP DOWN

Moje zdanie na temat 3JW60 to jedna wielka kupa zÂłomu.
Jedyna dobra rzecz to zbiornik.

Mariuszczs
Wysłany: 2009-05-30, 17:12   
0
UP DOWN

3JW60 to kupa zÂłomu, ale moÂżna go trochĂŞ usprawniĂŚ doarabiajÂąc dodatkowe zawory zwrotne na kaÂżdy cylinder do butli. Te zawory co sÂą w gÂłowicach jakieÂś nieudane, albo co i jak jeden trochĂŞ niedomaga to powietrze z pozostaÂłych dwu cylindrĂłw leci do tego niedomagajÂącego cylindra zamiast bulti, z butli takÂże siĂŞ cofa do niego. Zawory zwrotne dodatkowe ( z gumowymi grzybkami ) duÂżo dajÂą.
Z moich informacji ma on 330l/min, ale napewno takiego nie znajdziesz.
Du¿o tego na z³omach jest - ja je odkupujê ze wzglêdu na 180 litrowy zbiornik ( chyba s¹ jeszcze 130 l ). Raz mi siê trafi³ ze sprawn¹ sprê¿ark¹, jednak pozak³ada³em lepsze cylindry ze zgromadzonych wczesniej i sprzeda³em. Widzia³em du¿o pouszkadzanych wa³ów z t¹ korb¹ potrójn¹, jednak nieuda³o mi siê ¿adnego rozebraÌ ¿eby zobaczyÌ co tam za ³o¿ysko siedzi.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu