Otwarty przez: Tech 2008-07-17, 10:04 |
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
grzechu13
|
Wys³any: 2007-11-23, 12:24 problem z aerografem..pomo¿cie
|
0
|
|
|
|
witam, przy czyszcze aerografu wypad mi z niego spust i ten bolec za nim co jest. i problem w tym ze nie wiem jak go teraz w³o¿yæ ¿eby dzia³a³ jka wczesniej ten bolec pod spustem ma byc do ty³u odchylony czy do przodu czy w dó³ mo¿e?mog³by ktos pokazaæ na zdjeciu jak to ma wygl±dac lub napisac?
aha, moj aerograf to profi.
z gory dziekuje za pomoc |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2007-11-23, 16:59
|
0
|
|
|
Pomóg³: 21 razy Posty: 1890 Sk±d: Kraków
|
moze napisz na jakies forum gdzie siedzi wrozka. skad mamy wiedziec jaki masz aero ? |
|
|
|
|
ante
|
Wys³any: 2007-11-23, 19:46
|
0
|
|
|
|
przeciez napisal, ze jego aerograf to profi... zreszta jak anrazie wszystkie aerografy jakie widzialem maja taka sama budowe jezlei chodzi o spust a te bolec to pewnie ta czesc supstu ktora dociska zawor... jezeli o to chodzi to powinno byc skierowane w dol opierajac sie na zaworze. |
_________________ www.antepainting.boo.pl |
|
|
|
|
Grandi
|
Wys³any: 2007-11-23, 21:09
|
0
|
|
|
|
zasadniczo to jest tylko jedna opcja w³o¿enia tego bolca wiêc na logikê nie powiniene¶ mieæ z tym problemu |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2007-11-24, 11:58
|
0
|
|
|
|
Cytat: | przeciez napisal, ze jego aerograf to profi |
LOL
profi to jakis producent czy model ? |
|
|
|
|
Sylwia
|
Wys³any: 2007-11-24, 12:57
|
0
|
|
|
Pomog³a: 1 raz Posty: 83
|
Je¶li dobrze kojarzê Profi, to jaka¶ podróbka Iwaty. Zeskanowa³am schemat Iwaty, mo¿e to w jaki¶ sposób pomo¿e
|
|
|
|
|
ante
|
Wys³any: 2007-11-24, 15:38
|
0
|
|
|
|
wpisz sobie chocby w googlach aerograf profi i zobaczysz co Ci wyskoczy... zreszta zapytal o spust ktory w akzdym aerografie dzial na tej samej zasadzie a Ty na sile musisz pokazac jakim jestes cfaniakiem i nie mozesz nic sprawdzic i odpowiedziec mu normlanie na pytanie tylko probwac byc zabawnym. |
_________________ www.antepainting.boo.pl |
|
|
|
|
grzechu13
|
Wys³any: 2007-11-24, 17:07
|
0
|
|
|
|
wielkie dzieki, napewno jakos sobieporadze, tylko wole widzeic jak on ma tam wejsc bo cos mi tam nie pasi a nie chcia³em go na si³e wciskaæ... a profi to faktycznie podróba iwaty:) a rbfm faktycznie nie jestes ani zabawny ani mi nie pomagasz wiec o co ci chodzi ?
pzdr |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2007-11-24, 18:10
|
0
|
|
|
|
ante napisa³/a: | wpisz sobie chocby w googlach aerograf profi i zobaczysz co Ci wyskoczy... zreszta zapytal o spust ktory w akzdym aerografie dzial na tej samej zasadzie a Ty na sile musisz pokazac jakim jestes cfaniakiem i nie mozesz nic sprawdzic i odpowiedziec mu normlanie na pytanie tylko probwac byc zabawnym. |
to jest forum profesjonalistow czy dzieciakow z podstawowki ?
jak nie umie zadac precyzyjnie pytania, to ma odpowiedzi jakie ma. gdyby chociaz pokazal ten aerograf, to dostalby ode mnie odpowiedz. wybacz ale zebym musial wlazic na gógle i szukac co tez kolega ma a sprzet...... a skoro profi to taki fajny aero ze dziala jak wiekszosc produktow to tymbardziej conajmniej nie na miejscu zadal pytanie. niedlugo zaczna sie pytania na tym forum w stylu "ile jest 2+2?"
a tak w ogole to masz pozdro od ravela :P
[ Dodano: 2007-11-24, 18:12 ]
Cytat: | rbfm faktycznie nie jestes ani zabawny ani mi nie pomagasz wiec o co ci chodzi |
spoko, sa tacy ktorym pomagam. ale to sa profesjonalisci a nie dzieciaki. |
|
|
|
|
grzechu13
|
Wys³any: 2007-11-24, 21:44
|
0
|
|
|
|
hmmm,
jeden. dzieciakiem nie jestem, nie wywy¿szam sie i tym podobne ale nie chodze juz do podstawówki ale na polibude.
dwa. "lakierowanko.info lakiernictwo samochodowe dla profesjonalistów i amatorów" nie wiem czy czytam bez zrozumienia, ale chodzi chyba oto ze mog± tu zadawac pytania nawet osoby ca³kiem zielone. czyz nie mam racji??
trzy. pytanie zada³em precyzjinie jak sie tylko da³o. napisa³em jaki mam aerograf i w czym tkwi problem. a zdjecie samego aerografu nie wiem w czym mia³o by pomóc, skoro jak juz ktos wczesniej zauwa¿y³ spusty sa raczej podobnie zbudowane w wiekszosci aero.
cztery. skad wogole pomys³a na to ze jestem dzieciakiem? nie zna mnie Pan wiec w czym problem? czy pomagac nalezy tylko tym ktorzy s± pro? czy ci ktorzy jeszcze zaczynaja swoj± przygode z lakierowaniem nie mog± liczyc na zadn± pomoc??
to by by³o chyba wszystko.
pzdr
aha, wiem ile to jest dwa razy dwa. |
|
|
|
|
ante
|
Wys³any: 2007-11-24, 22:03
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2007-11-25, 08:36
|
0
|
|
|
|
ante napisa³/a: | yyy do kogo te pozdrowienia ? i kto to ravel ? :P |
twoj kolega z krakowa :P taki 'lekko' wydziarany
[ Dodano: 2007-11-25, 08:38 ]
grzechu13 napisa³/a: | hmmm,
jeden. dzieciakiem nie jestem, nie wywy¿szam sie i tym podobne ale nie chodze juz do podstawówki ale na polibude. |
czlowieku nie placz juz. skoro chodzisz na polibude to nosisz jakies oznaki inteligencji. dlatego dziwie sie ze nie potrafisz zlozyc do kupy aero. koncze ten temat bo sie znizam do jakiegos dziwnie niskiego poziomu. |
|
|
|
|
grzechu13
|
Wys³any: 2007-11-25, 10:42
|
0
|
|
|
|
poto jest forum zeby zadawaæ pytania, jak sie na nie ma zmiaru odpowiadac to poco pisac
pozdrawiam mimo wszystko |
|
|
|
|
airbrush
|
Wys³any: 2007-11-25, 16:44
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 84
|
Ty rbfm je¶li z ciebie jest taki profesjonalista to poka¿ w galerii na co Ciê staæ, wku...± mnie tacy m±draliñscy jak ty którzy widz± problem w ka¿dym nie do koñca dobrze sformu³owanym po¶cie. |
_________________ Airbrush i'ts my life!!! |
|
|
|
|
aeroarte
|
Wys³any: 2007-11-25, 17:00
|
0
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 110 Sk±d: Starachowice
|
Zgadzam sie w pe³ni z Tob± Airbrush - go¶ciu jest mocno zaczepny. |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2007-11-25, 17:56
|
0
|
|
|
|
moze i jestem zaczepny, ale przynajmniej pisze konkrety. nie pokaze nic w galerii bo aero to nie moja dzialka. |
|
|
|
|
airbrush
|
Wys³any: 2007-11-26, 11:16
|
0
|
|
|
|
Je¶li aerograf to nie twoja dziedzina to po co zabierasz na ten temat zdanie, wychodzi na to ¿e to ty jeste¶ cytuje "dzieciak z podstawówki" (bez obrazy dla dzieciaków z podstawówki )
Amen........ |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2007-11-26, 11:21
|
0
|
|
|
|
trzeba rysowac zeby miec i uzywac aerograf? jak jestes dociekliwy to chetnie pokaze ci kolekcje wpylek robionych aerografem. i co ? |
|
|
|
|
airbrush
|
Wys³any: 2007-11-26, 11:28
|
0
|
|
|
|
Powiem Ci ¿e z przyjemno¶ci± zobacze twoje prace
Przepraszam mo¿e mnie troche ponios³o bo wiadomo "nie ka¿dy musi byæ rajdowcem oby prowadziæ samochód "
czy jako¶ tak |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2007-11-26, 11:54
|
0
|
|
|
|
airbrush napisa³/a: | Powiem Ci ¿e z przyjemno¶ci± zobacze twoje prace |
przeciez napisalem ze nie mam zadnych prac |
|
|
|
|
airbrush
|
Wys³any: 2007-11-26, 12:47
|
0
|
|
|
|
rbfm napisa³/a: | jak jestes dociekliwy to chetnie pokaze ci kolekcje wpylek robionych aerografem. i co ? |
A wiec nie zrozumia³em co masz na my¶li pisz±c ¿e poka¿esz mi kilka wpylek. |
|
|
|
|
rbfm
|
Wys³any: 2007-11-26, 13:19
|
0
|
|
|
|
airbrush napisa³/a: | A wiec nie zrozumia³em co masz na my¶li pisz±c ¿e poka¿esz mi kilka wpylek. |
zdarza sie. ja tez czasem czegos nie rozumiem. |
|
|
|