Autor |
Wiadomość |
 |
mÂłody19
|
Wysłany: 2009-05-31, 16:22 Natrysk
|
0
|
|
|
Ăwicz ĂŚwicz ĂŚwicz :D

|
Siema
KupiÂłem natrysk o nazwie auto renova optimal, jest do etgo utwardzacz i trzeba to rozcieĂączyc ktos mi moze powiedziec czym to rozcienczyc ? moze byc nitro ? i jaka ma byc tego konsystencja ? woda ? czy prawie ze woda ?
Pozdro mÂłody19 |
|
|
|
 |
przemo1972
|
Wysłany: 2009-05-31, 16:39
|
0
|
|
|

|
Moim zdaniem powinienes zaczac od przestudiowania Forum.Co do rozcienczalnika-proponowalbym Ci uniwersalny rozcienczalnik do produktow akrylowych, nie stosuj Nitro! |
|
|
|
 |
Homer S.
|
Wysłany: 2009-05-31, 16:59
|
0
|
|
|

|
Nie nitro a rozcieĂączalnik akrylowy konsystencja Âśmietany i dysza 1.8.Jak siĂŞ nie ma takiej dyszy to tak gĂŞsty jaki siĂŞ da przepchaĂŚ przez pistolet.To ma rĂłwnaĂŚ powierzchnie a jak siĂŞ rozrobi na siuÂśki to spÂłynie.Szpachel natryskowy juÂż w puszcze ma odpowiedniÂą konsystencje .Drobna rada jeÂżeli ma byĂŚ nakÂładany gdzieÂś na samochodzie to naleÂży go okleiĂŚ dokÂładnie bo odkurz lata i osadza siĂŞ wszĂŞdzie i jest trudny do usuniĂŞcia. |
|
 |
mÂłody19
|
Wysłany: 2009-05-31, 18:23
|
0
|
|
|
Ăwicz ĂŚwicz ĂŚwicz :D

|
DokÂładnie to chce nakladac ten natrysk na bÂłotnik plastikowy ktĂłry jest bardzo poszczepiony, a zwyczajna szpachla ktĂłra go wygÂładziÂłem popekaÂła na tym i mysle ze natrysk bedzie ok. |
|
|
|
 |
Homer S.
|
Wysłany: 2009-05-31, 19:05
|
0
|
|
|

|
Jak szpachel popêka³ to ja bym tego nie zalewa³ natryskiem.Nale¿y usun¹Ì popêkan¹ szpachle i na³o¿yÌ specjaln¹ na giêtkie elementy .W dobrych mieszalniach maja szpachel na elem. plastikowe .Ja mia³em tak¹ do 30% odkszta³ceù mo¿na j¹ by³o wyginaÌ i nie pêka³a . |
|