Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
mÂłody19
Wysłany: 2009-05-31, 16:22   Natrysk
0
UP DOWN
Æwicz æwicz æwicz :D

Siema :)
KupiÂłem natrysk o nazwie auto renova optimal, jest do etgo utwardzacz i trzeba to rozcieĂączyc ktos mi moze powiedziec czym to rozcienczyc ? moze byc nitro ? i jaka ma byc tego konsystencja ? woda ? czy prawie ze woda ?

Pozdro mÂłody19 :)

przemo1972 
Wysłany: 2009-05-31, 16:39   
0
UP DOWN

Moim zdaniem powinienes zaczac od przestudiowania Forum.Co do rozcienczalnika-proponowalbym Ci uniwersalny rozcienczalnik do produktow akrylowych, nie stosuj Nitro!

Homer S. 
Wysłany: 2009-05-31, 16:59   
0
UP DOWN

Nie nitro a rozcieĂączalnik akrylowy konsystencja Âśmietany i dysza 1.8.Jak siĂŞ nie ma takiej dyszy to tak gĂŞsty jaki siĂŞ da przepchaĂŚ przez pistolet.To ma rĂłwnaĂŚ powierzchnie a jak siĂŞ rozrobi na siuÂśki to spÂłynie.Szpachel natryskowy juÂż w puszcze ma odpowiedniÂą konsystencje .Drobna rada jeÂżeli ma byĂŚ nakÂładany gdzieÂś na samochodzie to naleÂży go okleiĂŚ dokÂładnie bo odkurz lata i osadza siĂŞ wszĂŞdzie i jest trudny do usuniĂŞcia.

mÂłody19
Wysłany: 2009-05-31, 18:23   
0
UP DOWN
Æwicz æwicz æwicz :D

DokÂładnie to chce nakladac ten natrysk na bÂłotnik plastikowy ktĂłry jest bardzo poszczepiony, a zwyczajna szpachla ktĂłra go wygÂładziÂłem popekaÂła na tym i mysle ze natrysk bedzie ok. :)

Homer S. 
Wysłany: 2009-05-31, 19:05   
0
UP DOWN

Jak szpachel popêka³ to ja bym tego nie zalewa³ natryskiem.Nale¿y usun¹Ì popêkan¹ szpachle i na³o¿yÌ specjaln¹ na giêtkie elementy .W dobrych mieszalniach maja szpachel na elem. plastikowe .Ja mia³em tak¹ do 30% odkszta³ceù mo¿na j¹ by³o wyginaÌ i nie pêka³a .

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorĂłw

Odpowiedz do tematu