Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
ferarri325
Wysłany: 2009-05-31, 16:34   Pomocnik Lakiernika

CzeœÌ ma 18 lat nazywam sie Mateusz w³aœnie koùcze szko³ê zawodow¹ z praktykami w zawodzie lakiernik praktykuje w NYSIe w zak³adzie lakierniczo blacharskim HNAT i du¿o sie nauczy³em a zw³aszcza to co ostatnio mi lakiernik powiedzia³ bo by³ dwa tygodnie temu na szkoleniu w Szczecinie w organizowanym przez GLASURIT chcia³em siê dowiedzieÌ jak wyg³¹da rynek dla pomocnika lakiernika mieszkam w Nysie a tu nic nie ma a robotê to troche umiem pocz¹wszy od rozmatowania szpachlowania do podkladu zmatowania i oklejania

Wiem teÂż co naleÂży zrobic gdy na podkladzie sie zacznie wazyĂŚ. TeÂż malowalem antracytem na plastiki zewnĂŞtrzne wiec troche mam pojĂŞcie jak siĂŞ w to bawiĂŚ

Pozdawiam

przemo1972 
Wysłany: 2009-05-31, 16:43   

Witamy na Forum.najpierw zacznij od czytania ;)

ferarri325
Wysłany: 2009-05-31, 16:44   

DziĂŞki ;)

ferarri325
Wysłany: 2009-06-01, 19:33   

Na pewno bedĂŞ szukaÂł pracy i moÂże mi siĂŞ coÂś uda trafiĂŚ :)

ferarri325
Wysłany: 2009-06-07, 12:18   

jednak cieÂżko znalĂŞzc prace dla pomocnika lakiernika wszedzie potrzebujÂą lakiernika wiec trzeba bedzie sie dalej uczyc :spoko: :spoko:

PROJEKTER
Wysłany: 2009-06-07, 12:29   

@ferarri325 ! a sprawdŸ tu - FORD Nysa ul. Ujejskiego. Tylko ¿e teraz to ju¿ chyba nie jest FORD ... ale na pewno p. Buczkowski - szuka³ pracowników na lakierniê i mówi³ ¿e ma z tym problem ! .... nie pytaj mnie o szczegó³y to twoje miasto !

ferarri325
Wysłany: 2009-06-07, 12:54   

Dzeki rozglÂądne sie ale i tak zamierzam wyjechac do wikszego miasta cos jak Ople czy WrocÂław bo tam na 100% bedzie cos dla mnie dzue miasto duzo pracy :spoko:

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » OgÂłoszenia

Odpowiedz do tematu