Autor |
Wiadomo¶æ |
|
wierzba
|
Wys³any: 2009-04-08, 19:36
|
0
|
|
|
|
Taka klape juz kupilem i dlatego ja matowalem bo wygladalo to ok ale mialem niespodzianke jak poszedl karczer w ruch Czym to teraz drzec do podkladu ?? |
|
|
|
|
No-limit
|
Wys³any: 2009-04-08, 21:09
|
0
|
|
|
Pomóg³: 34 razy Posty: 1179
|
wierzba napisa³/a: | Taka klape juz kupilem i dlatego ja matowalem bo wygladalo to ok ale mialem niespodzianke jak poszedl karczer w ruch Czym to teraz drzec do podkladu ?? |
Papier240 na sucho,podk³ad i dalej wzsystko jest omówione wielokrotnie na forum. |
|
|
|
|
CSV
|
Wys³any: 2009-04-09, 22:59
|
0
|
|
|
csv
|
KOLEDZY !
To jest tak szeroki temat, ¿e proszê o sprecyzowanie problemów ( pistolrt, ci¶nienie , odwadniacz, filtry, sprê¿arka , lakier , dysza , ubranie , plaki , silniki diesla w okolicy, kabina lub nie - filtry , rozciñczalniki zale¿ne od temperatury i przep³ywu powietrza , sitka do farby , utwardzacze , temperament lakiernika, odleg³o¶æ od elementu przy konkretnym pistolecie , HVLP lub RP, lub innym, przekroje przewodów i jako¶æ, d³ugo¶æ przewodów ... )
Pozdrawiam:
rkirejczyk@csv.pl
cswloclawek@csv.pl
csrzeszow@csv.pl
lub. 608 308 112 |
|
|
|
|
CSV
|
Wys³any: 2009-04-09, 23:03
|
0
|
|
|
csv
|
Je¿eli chcesz to zrobiæ za pierwszym razem, to napisz : rkirejczyk@csv.pl
masz do dyspozycji 3 mistrzów lakiernictwa, pozdrawiam, R |
|
|
|
|
No-limit
|
Wys³any: 2009-04-10, 12:11
|
0
|
|
|
Pomóg³: 34 razy Posty: 1179
|
CSV napisa³/a: | Je¿eli chcesz to zrobiæ za pierwszym razem, to napisz : rkirejczyk@csv.pl
masz do dyspozycji 3 mistrzów lakiernictwa, pozdrawiam, R |
Otwierasz swoje forum |
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-04-10, 16:39
|
0
|
|
|
Pomóg³: 42 razy Posty: 1794 Sk±d: Kraków
|
@CSV...nie podawaj maili na forum bo zaraz bedziesz mia³ spam z Viagr± na poczcie to raz. Tak Ci dobrze radze..... S± spamboty co zaraz wy³apuj± maile z sieci.
A co do sprecyzowania... to Ty szukasz porad czy jak? Bo trochê nie rozumiem Twojego postu. Czy my mamy postowac z takimi danymi jak opisa³em w swoim poscie?
pzdr
PS. to go¶c od CSV troszke zwi±zane z R-M... Przecie¿ sa karty techniczne/kazda firma takowe ma. |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
vit
|
Wys³any: 2009-06-21, 22:30
|
0
|
|
|
|
Witam! Je¶li mo¿na podepne siê pod temat.
Jestem tutaj nowy i dopiero co zaczynam swoj± zabawê z lakierowaniem.
Mam do polakierowania zderzak z mazdy 323 F BA.
Potrzebuje jaki¶ wskazówek jak zrobiæ taki element pod malowanko.
Zderzak jest czerwony (classic red). Element jest poobijany i porysowany do¶æ g³eboko. Chce to zetrzeæ zalepiæ obicia i rysy w³óknem szklanym + szpachla i ca³o¶æ przystosowaæ do malowania.
Czy kto¶ mo¿e mi doradziæ co zrobiæ, jak matowaæ, jak pod³o¿yæ podk³ad i jak malowaæ?
Z góry bardzo dziêkuje. |
|
|
|
|
marikk
|
Wys³any: 2009-06-22, 11:38
|
0
|
|
|
Pomóg³: 3 razy Posty: 249
|
Witam kolego zamiast podpinaæ siê pod temat to skorzysta³by¶ z opcjii szukaj wybacz ale by³o ju¿ to milion razy wa³kowane na forum |
|
|
|
|
vit
|
Wys³any: 2009-06-22, 12:07
|
0
|
|
|
|
Sorki, urzytkuje pierwszy dzieñ to forum i nie znalaz³em nic co by mi odpowiedzia³o na moje pytanie. Ale je¶li s±dzisz ¿e by³o to poszukam raz jeszcze.
Wybaczcie za zamieszanie. |
|
|
|