Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
PROJEKTER
Wysłany: 2009-06-16, 22:31   [Sprzedam] REDUKTOR Z MANOMETREM - SATA - POD PISTOLET - ok

Ma do sprzedania reduktor z manometrem SATA pod pistolet. Regulacja mechaniczna pokrĂŞtÂłem, zegar standardowy ogĂłlnie niezawodny ! nowy 51 EUR + vat ... a Ja oddam za 99,- i ... wyjÂątkowo zapÂłacĂŞ za przesyÂłkĂŞ !

PROJEKTER
Wysłany: 2009-06-26, 13:40   

Dwie sztuki juÂż sprzedane - pozostaÂły jeszcze dwie !

Dementor
Wysłany: 2009-06-27, 00:01   

PROJEKTER napisał/a:
Ma do sprzedania reduktor z manometrem SATA pod pistolet. Regulacja mechaniczna pokrĂŞtÂłem

A czy to nie zawĂłr ograniczajÂący przepÂływ? ;)

PROJEKTER
Wysłany: 2009-06-27, 13:49   

Nie rozumiem twojego pytania :shock:
.... sÂą jeszcze regulatory elektroniczne, ale to niestety nie ten model !

stek
Wysłany: 2009-06-28, 09:27   

Dementor napisał/a:
PROJEKTER napisał/a:
Ma do sprzedania reduktor z manometrem SATA pod pistolet. Regulacja mechaniczna pokrĂŞtÂłem

A czy to nie zawĂłr ograniczajÂący przepÂływ? ;)

A widziaÂłeÂś jakiÂś inny? aby nie redukowaÂł przepÂływu powietrza. REDUKTOR CO ROBI?- OGRANICZA PRZEPÂłYW POWIETRZA.

PROJEKTER
Wysłany: 2009-06-28, 09:59   

@stek ! @ dementor ! CoÂś wam siĂŞ pokiĂŚkaÂło .... to dziaÂł OGÂŁOSZENIA .... tu to ma byĂŚ jasno, czytelnie i krĂłtko o tym co jest do sprzedania czytelnie teÂż dla amatorĂłw ktĂłrzy tego nigdy nie mieli w rĂŞku.
Nie mogĂŞ uwierzyĂŚ :shock: .... Âże porywacie siĂŞ na takie kretyĂąskie komentarze do oferty sprzedaÂży ? .... jak jakieÂś baby ?
Co wy chcecie osi¹gn¹Ì w tym dziale ? :shock: Kupujecie TEN REDUKTOR OGRANICZAJ¥CY PRZEP£YW POWIETRZA czy nie ? :x:

Dyskusje na forum prowadzi siê w ZAK£ADANYCH TEMATACH. Za³ó¿ jeden, albo drugi taki temat to wam przeœlê informacjê z jakiego materia³u jest wykonany ile wa¿y... schemat jak dzia³a i jakie s¹ tolerancje luzu zaworu .... a tu to siê zadaje pytania o konkrety np czy bêdzie rabat i kto p³aci za przesy³kê ?

Wam to siĂŞ chyba juÂż nudzi przy tych komputerach ^^ !

stek
Wysłany: 2009-06-28, 12:53   

PROJEKTER napisał/a:
@stek ! @ dementor ! CoÂś wam siĂŞ pokiĂŚkaÂło .... to dziaÂł OGÂŁOSZENIA .... tu to ma byĂŚ jasno, czytelnie i krĂłtko o tym co jest do sprzedania czytelnie teÂż dla amatorĂłw ktĂłrzy tego nigdy nie mieli w rĂŞku.
Nie mogĂŞ uwierzyĂŚ :shock: .... Âże porywacie siĂŞ na takie kretyĂąskie komentarze do oferty sprzedaÂży ? .... jak jakieÂś baby ?
Co wy chcecie osi¹gn¹Ì w tym dziale ? :shock: Kupujecie TEN REDUKTOR OGRANICZAJ¥CY PRZEP£YW POWIETRZA czy nie ? :x:

Dyskusje na forum prowadzi siê w ZAK£ADANYCH TEMATACH. Za³ó¿ jeden, albo drugi taki temat to wam przeœlê informacjê z jakiego materia³u jest wykonany ile wa¿y... schemat jak dzia³a i jakie s¹ tolerancje luzu zaworu .... a tu to siê zadaje pytania o konkrety np czy bêdzie rabat i kto p³aci za przesy³kê ?

Wam to siĂŞ chyba juÂż nudzi przy tych komputerach ^^ !

nie bĂŞdĂŞ tego komentowaÂł. Handluj se dalej.pzdr.

Dementor
Wysłany: 2009-06-28, 13:31   

stek, ja napisaÂłem trochĂŞ ironicznie ale ty to juÂż zÂłoÂśliwie.

ProszĂŞ moderatora o przeniesienie czĂŞÂści wÂątku do innego dziaÂłu to podyskutujemy.

baqo 
Wysłany: 2009-06-28, 14:13   

stek napisał/a:
A widziaÂłeÂś jakiÂś inny? aby nie redukowaÂł przepÂływu powietrza.
chodzi o reduktor membranowy,taki jak przy kompresorze,czy w instalacji ,ze sprĂŞÂżynÂą . sÂą takie i pod pistola.

marer 
Wysłany: 2009-10-04, 09:13   

Witam
Czy reduktory sÂą jeszcze dostĂŞpne ?
PotrzebujĂŞ pod Sata Jet 3000 RP digital i Air Gunsa AZ3 HTE2 Iwata , czy podejdzie?

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » OgÂłoszenia

Odpowiedz do tematu