Autor |
Wiadomość |
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2009-06-16, 22:31 [Sprzedam] REDUKTOR Z MANOMETREM - SATA - POD PISTOLET - ok
|
|
|

|
Ma do sprzedania reduktor z manometrem SATA pod pistolet. Regulacja mechaniczna pokrĂŞtÂłem, zegar standardowy ogĂłlnie niezawodny ! nowy 51 EUR + vat ... a Ja oddam za 99,- i ... wyjÂątkowo zapÂłacĂŞ za przesyÂłkĂŞ ! |
_________________ Chcesz wiedzieĂŚ wiĂŞcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2009-06-26, 13:40
|
|
|

|
Dwie sztuki juÂż sprzedane - pozostaÂły jeszcze dwie ! |
 |
|
|
|
 |
Dementor
|
Wysłany: 2009-06-27, 00:01
|
|
|

|
PROJEKTER napisał/a: | Ma do sprzedania reduktor z manometrem SATA pod pistolet. Regulacja mechaniczna pokrĂŞtÂłem |
A czy to nie zawĂłr ograniczajÂący przepÂływ? |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2009-06-27, 13:49
|
|
|

|
Nie rozumiem twojego pytania
.... sÂą jeszcze regulatory elektroniczne, ale to niestety nie ten model ! |
 |
|
|
|
 |
stek
|
Wysłany: 2009-06-28, 09:27
|
|
|
|
Dementor napisał/a: | PROJEKTER napisał/a: | Ma do sprzedania reduktor z manometrem SATA pod pistolet. Regulacja mechaniczna pokrĂŞtÂłem |
A czy to nie zawĂłr ograniczajÂący przepÂływ? |
A widziaÂłeÂś jakiÂś inny? aby nie redukowaÂł przepÂływu powietrza. REDUKTOR CO ROBI?- OGRANICZA PRZEPÂłYW POWIETRZA. |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2009-06-28, 09:59
|
|
|

|
@stek ! @ dementor ! CoÂś wam siĂŞ pokiĂŚkaÂło .... to dziaÂł OGÂŁOSZENIA .... tu to ma byĂŚ jasno, czytelnie i krĂłtko o tym co jest do sprzedania czytelnie teÂż dla amatorĂłw ktĂłrzy tego nigdy nie mieli w rĂŞku.
Nie mogĂŞ uwierzyĂŚ .... Âże porywacie siĂŞ na takie kretyĂąskie komentarze do oferty sprzedaÂży ? .... jak jakieÂś baby ?
Co wy chcecie osi¹gn¹Ì w tym dziale ? Kupujecie TEN REDUKTOR OGRANICZAJ¥CY PRZEP£YW POWIETRZA czy nie ?
Dyskusje na forum prowadzi siê w ZAK£ADANYCH TEMATACH. Za³ó¿ jeden, albo drugi taki temat to wam przeœlê informacjê z jakiego materia³u jest wykonany ile wa¿y... schemat jak dzia³a i jakie s¹ tolerancje luzu zaworu .... a tu to siê zadaje pytania o konkrety np czy bêdzie rabat i kto p³aci za przesy³kê ?
Wam to siĂŞ chyba juÂż nudzi przy tych komputerach ! |
 |
|
|
|
 |
stek
|
Wysłany: 2009-06-28, 12:53
|
|
|
|
PROJEKTER napisał/a: | @stek ! @ dementor ! CoÂś wam siĂŞ pokiĂŚkaÂło .... to dziaÂł OGÂŁOSZENIA .... tu to ma byĂŚ jasno, czytelnie i krĂłtko o tym co jest do sprzedania czytelnie teÂż dla amatorĂłw ktĂłrzy tego nigdy nie mieli w rĂŞku.
Nie mogĂŞ uwierzyĂŚ .... Âże porywacie siĂŞ na takie kretyĂąskie komentarze do oferty sprzedaÂży ? .... jak jakieÂś baby ?
Co wy chcecie osi¹gn¹Ì w tym dziale ? Kupujecie TEN REDUKTOR OGRANICZAJ¥CY PRZEP£YW POWIETRZA czy nie ?
Dyskusje na forum prowadzi siê w ZAK£ADANYCH TEMATACH. Za³ó¿ jeden, albo drugi taki temat to wam przeœlê informacjê z jakiego materia³u jest wykonany ile wa¿y... schemat jak dzia³a i jakie s¹ tolerancje luzu zaworu .... a tu to siê zadaje pytania o konkrety np czy bêdzie rabat i kto p³aci za przesy³kê ?
Wam to siĂŞ chyba juÂż nudzi przy tych komputerach ! |
nie bĂŞdĂŞ tego komentowaÂł. Handluj se dalej.pzdr. |
|
|
|
 |
Dementor
|
Wysłany: 2009-06-28, 13:31
|
|
|

|
stek, ja napisaÂłem trochĂŞ ironicznie ale ty to juÂż zÂłoÂśliwie.
ProszĂŞ moderatora o przeniesienie czĂŞÂści wÂątku do innego dziaÂłu to podyskutujemy. |
|
|
|
 |
baqo
|
Wysłany: 2009-06-28, 14:13
|
|
|
|
stek napisał/a: | A widziaÂłeÂś jakiÂś inny? aby nie redukowaÂł przepÂływu powietrza. | chodzi o reduktor membranowy,taki jak przy kompresorze,czy w instalacji ,ze sprĂŞÂżynÂą . sÂą takie i pod pistola. |
|
|
|
 |
marer
|
Wysłany: 2009-10-04, 09:13
|
|
|
|
Witam
Czy reduktory sÂą jeszcze dostĂŞpne ?
PotrzebujĂŞ pod Sata Jet 3000 RP digital i Air Gunsa AZ3 HTE2 Iwata , czy podejdzie? |
|
|
|