Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
SpeedGold 
Wysłany: 2009-07-03, 21:16   Malowanie starego motocykla po piaskowaniu. Jaki koszt??
0
UP DOWN

Witam
Tak jak w temacie bĂŞde miaÂł do malowania stary motocykl jest on juÂż po piaskowaniu tylko zastanawiam siĂŞ ile skasowaĂŚ za takÂą usÂługe jak sÂądzicie ??

Jeszcze tego nie widziaÂłem mam tylko foto przed piaskowaniem.

Mam teÂż pytanie jak najlepiej zabezpieczyĂŚ taki motocykl po piaskowaniu ?

Mariuszczs
Wysłany: 2009-07-03, 22:00   
0
UP DOWN

Najlepiej to natychmiast :) - w kwesti podk³adów siê nie wypowiem bo nie mam doœwiadczenia, jednak polecam od razu po piaskowaniu nak³adaÌ co ma byÌ. Niejednokrotnie u mnie niektóre stale na drugi dzieù po piaskowaniu maj¹ widoczne sporo rdzy, inne le¿¹ miesi¹c i nic nie wychodzi.

SpeedGold 
Wysłany: 2009-07-04, 15:38   
0
UP DOWN

Wiec tak moge to pomalowaĂŚ po piaskowaniu podkÂładem ewpoxydowym Profix CP 395 i na to jakaÂś szpachla natryskowa i akrylowy Profix CP 388 czy musze po podkÂładnie epoxydowym daĂŚ akrylowy na to natrysk i ponownie podkÂład akrylowy i na to kolor ?

stek
Wysłany: 2009-07-04, 17:03   
0
UP DOWN

SpeedGold napisał/a:
Wiec tak moge to pomalowaĂŚ po piaskowaniu podkÂładem ewpoxydowym Profix CP 395 i na to jakaÂś szpachla natryskowa i akrylowy Profix CP 388 czy musze po podkÂładnie epoxydowym daĂŚ akrylowy na to natrysk i ponownie podkÂład akrylowy i na to kolor ?

Epoxyd jest dobrym izolatorem, wiĂŞc na niego akrylowy, matowienie i lakier. Na epoxa nie dawaj bezpoÂśrednio lakieru.

SpeedGold 
Wysłany: 2009-07-04, 18:46   
0
UP DOWN

a na epoxyd szpachle natryskowa moÂżna ??

jacenty 741
Wysłany: 2009-07-05, 11:21   
0
UP DOWN

Zawsze.

adams90-90 
Wysłany: 2009-07-05, 11:58   
0
UP DOWN

stek napisał/a:
Na epoxa nie dawaj bezpoÂśrednio lakieru.
Ostatnio w mieszalni mowili mi ze maja exop nna statki bodajrze z firmy vires i mozna go bezposrednio lakierowac

stek
Wysłany: 2009-07-05, 12:48   
0
UP DOWN

adams90-90 napisał/a:
stek napisał/a:
Na epoxa nie dawaj bezpoÂśrednio lakieru.
Ostatnio w mieszalni mowili mi ze maja exop nna statki bodajrze z firmy vires i mozna go bezposrednio lakierowac

Skoro tak mĂłwili :roll: , ja tego nie praktykuje.pzdr.

SpeedGold 
Wysłany: 2009-07-06, 00:41   
0
UP DOWN

No to teraz zostaÂło mi tylko ile za to powiedzieĂŚ ?? nie chce powiedzieĂŚ za duÂżo jak i za maÂło... :help:

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Blacharstwo i inne naprawy

Odpowiedz do tematu