Autor |
Wiadomość |
 |
bogdanxx
|
Wysłany: 2009-07-12, 14:39 wentylator wyciÂągowy w ktĂłrym miejscu
|
0
|
|
|
|
witam mam o to taki problem zamontowa³em sobie w gara¿u na œrodku œciany przy pod³odze wentylator z ch³odnicy doœÌ spory ,z przedzielonego na pó³ gara¿u wyci¹ga ca³y py³ w oko³o minute ale nie w tym mam problem.
Problem mam z rozmieszczeniem kratek przy suficie zêby by³ nawiew Œwierzego powietrza ,w którym miejscu najlepiej zamontowaÌ kratki wentylacyjne oczywiœcie z filtrami niestety mo¿liwoœÌ monta¿u tylko na œcianie przy samym suficie
i jeszcze jedno pytanko w ktĂłrÂą stronĂŞ lakierowaĂŚ np drzwi na stojaku stojÂąc przodem do wentylatora i mieĂŚ przed sobÂą malowany element czy lepiej mieĂŚ wentylator za plecami a drzwi przed sobÂą?
sorki ze tak namieszaÂłem :D:D
tak to mniej wiĂŞcej teraz wyglÂąda na rysunku wentylator przy podÂłodze
 |
|
|
|
 |
Dawid1989
|
Wysłany: 2009-07-12, 14:53
|
0
|
|
|
|
No to skoro tak szybko wyci¹ga py³ to powietrza wt³aczanego do gara¿u musi byc bardzo du¿o zeby by³a wymiana powietrza a nie robi³a sie pró¿nia Osobiœcie da³bym na ca³ej œcianie co 1 m .sam teraz walczê z wentylacj¹ w gara¿u tylko wyci¹g zrobi³em ¿e zasysa na ca³ej d³ugoœci gara¿u.
[ Dodano: 2009-07-12, 14:55 ]
Lepiej mieĂŚ wentylator za sobÂą bo jak bedziesz miaÂł za drzwiami to tak czuje Âże pyÂł/syf lecÂący do wentylatora bedzie zatrzymywaÂł sie na malowanym elemencie .Ale to moje zdanie |
|
|
|
 |
bogdanxx
|
Wysłany: 2009-07-12, 15:20
|
0
|
|
|