Autor |
Wiadomość |
 |
KOSTEK_SLU
|
Wysłany: 2009-07-14, 21:58 Malowanie bmw :):):) projekt
|
0
|
|
|
|
Witam
Mam taki problem
Chce pomalowaĂŚ sobie zderzaki i progi pod kolor nadwozia w bmw e36 sÂą teraz szare a samochĂłd czarny ale mam pewne pytania do znawcĂłw
1. jaki podkÂład do progĂłw i do tych plastikowych zderzakĂłw
2. lakier rodzaj jaka baza czy jest jakiÂś wybĂłr
3. rodzaje rozcieĂączalnikĂłw
4. Âśrodki do czyszczenia
5. jakie papiery i do czego
ogĂłlnie wszystko co kupiĂŚ i jak to zrobiĂŚ tak w paru zdaniach bo juÂż trochĂŞ malowaÂłem tylko ze lakier ktoÂś mi rozrabiaÂł ….:)
no i mam zarysowanie na rogu maski do metalu i te¿ to bym chcia³ prysn¹Ì i cieniowaÌ .
chyba wiecie jak wyglÂąda to w bmw duÂżo takich jeÂździ moÂżna sobie wyobraziĂŚ
czekam na podpowiedzi
PS: jaki koszt produktĂłw bĂŞdzie ???:)
|
|
|
|
 |
baqo
|
Wysłany: 2009-07-14, 23:03
|
0
|
|
|
|
KOSTEK_SLU napisał/a: | jak to zrobiĂŚ tak w paru zdaniach | ha ha ha. w paru zdaniach,jak o te pytania co zadaÂłeÂś ,to siĂŞ caÂłe forum opiera KOSTEK_SLU napisał/a: | 1. jaki podkÂład do progĂłw i do tych plastikowych zderzakĂłw | podkÂład akrylowy 2K z dodatkiem uelastyczniacza KOSTEK_SLU napisał/a: | 2. lakier rodzaj jaka baza czy jest jakiÂś wybĂłr | wpierw okreÂśl jaki to kolor.potem wybĂłr lakier 2K (akryl)czy lakier metalik ,albo solid w bazie. firmĂŞ wybierzesz takÂą do jakiej przede wszystkim masz dostĂŞp.do mieszalni. KOSTEK_SLU napisał/a: | 3. rodzaje rozcieĂączalnikĂłw | oryginalne do baz i lakierĂłw danej firmy jakÂą zastosujesz. nitro do mycia sprzĂŞtu. KOSTEK_SLU napisał/a: | 4. Âśrodki do czyszczenia | zmywacz silikonĂłw ,nitro,czyÂściwo(celuloza) Âściereczki antystatyczne KOSTEK_SLU napisał/a: | 5. jakie papiery i do czego | pod podkÂład P240 na sucho. pod lakier P800 P1000 na mokro KOSTEK_SLU napisał/a: | no i mam zarysowanie na rogu maski do metalu i teÂż to bym chciaÂł prysn¹Ì i cieniowaĂŚ .
| to w czym problem??? robiĂŚ! |
|
|
|
 |
KOSTEK_SLU
|
Wysłany: 2009-07-15, 15:30
|
0
|
|