Wysłany: 2009-07-26, 06:35 lakierowanie calego opla corsy b
0
witam mam zamiar pomalowac sobie caly samochod niektore czecsi tam gdzie jest duzo rdzy to wiadomo ze bede szlifowal i szpachlowal i na te miejsca bede musial uzyc podkladu a teraz chodzi mi o reszte samochodu czy wystarczy zmatowac i pryskac czy caly samochod dac w podklad i na gotowo kolor jest bialy malowac chce calego bo mam pare zaprawek do zrobienia i ogulnie na calej powierzchni samochodu sa male plamki rdzy narazie sa male tak wielkosci uklucia od szpilki prosze o pomoc co z tym podkladem czy caly samochod czy nie
Zale¿y ile jest tych plamek rdzy. Jak ca³y element jest dobry to tylko zmatowaÌ, a jak trochê rdzy w ró¿nych czêœciach (czyli na dole, po œrodku i na górze b³otnika przyk³adowo) to bym da³ podk³ad na ca³oœÌ elementu, a jak tylko jakiœ punkcik to tylko w te miejsce naprawiane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum