Autor |
Wiadomo¶æ |
|
pokon26
|
Wys³any: 2009-07-30, 21:15 Fachowcy?
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-08-01, 08:29
|
0
|
|
|
Pomóg³: 42 razy Posty: 1794 Sk±d: Kraków
|
Co tu pisaæ...to forum BMW. Tam rzadzi zimny ³okiec i postawa prawoskrêtna na fotelu. Popatrz sie na paznokcie goscia z BMW... to sie dowiesz czy trzyma³ pistol w d³oni. |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
stek
|
Wys³any: 2009-08-02, 07:28
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 235 Sk±d: ok kraków
|
Tandeta, i przekamarzanie siê, niæ ciekawego. a najlepszy to ten go¶æ co przez jego rêce przesz³o ponad tysi±c aut. Pzdr. |
|
|
|
|
IVAN
|
Wys³any: 2009-08-02, 13:19
|
0
|
|
|
|
mebArth ja te¿ mam BMW i nie je¿d¿e z zimnym ³okciem a na fotelu siedzê normalnie wiec daruj sobie takie uwagi. Pistolet w d³oni trzyma³em dwie godziny temu i paznokcie mam czyste... |
|
|
|
|
lukasz509
|
Wys³any: 2009-08-02, 18:54
|
0
|
|
|
|
IVAN to ty nawet w niedziele pracujesz hehe no ten go¶ciu co tyle aut przez jego rêke przesz³o to nie³y szpec musi byæ:D:D:Dhahah:D:D: |
|
|
|
|
IVAN
|
Wys³any: 2009-08-02, 20:20
|
0
|
|
|
|
Dzisiaj akurat tak wysz³o gdy¿ by³a pilna robota. Nie My¶l ¿e auto lakierowa³em. Pracuje jako lakiernik przemys³owy w Niemczech. |
|
|
|
|
IVAN
|
Wys³any: 2009-08-02, 20:23
|
0
|
|
|
|
Ten od tysi±ca aut szpec jakich wielu:) Kilka razy siê z Takimi spotka³em. |
|
|
|
|
lukasz509
|
Wys³any: 2009-08-03, 21:48
|
0
|
|
|
|
IVAN ten gosciu od tyci±ca aut to jest raczej od tysi±ca bajek:D:D:D |
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-08-04, 08:32
|
0
|
|
|
Pomóg³: 42 razy Posty: 1794 Sk±d: Kraków
|
W niemczech bejca to normalne auto. W PL bejca to auto dresa. W niemczech sie uzywa rekawiczek na myjce pistolów, w PL nie. Zaraz kto¶ powie ze JA UZYWAM JA JA JA... no ok.. ale to 3-5 osób na tysiac lakierników. Nie ma sie o co k³óciæ. Kazdy lakiernik ma zryte d³onie. Bo jakim cudem wytrzyma ci rêkawiczka na 40stce, nawet niebieska COLAD'a ? |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
pokon26
|
Wys³any: 2009-08-04, 20:51
|
0
|
|
|
|
mebArth napisa³/a: | Tam rzadzi zimny ³okiec i postawa prawoskrêtna na fotelu. |
Prosilem o opinie na inny temat, na temat fachowosci i znajomosci tematu osob wypowiadajacych sie tam. Ja rowniez jezdze BMW, ale ze wzgledu na komfort, bezpieczenstwo i ta "muzyke" pod maska:) Malolaci lubia "poszpanowac", ale to przeciez nikomu nie powinno przeszkadzac, niech sie bawia. "Zimne lokcie" itp nie wystepuja tylko w BMW. Ja zauwazylem natomiast,ze bardzo duzo kierujacych innymi autami musi wyprzedzic BMW. Mialem wiele takich przypadkow, ze jakims Golfem, lub innym autem jechal ktos za mna w kolejce do wyprzedzania np. ciezarowki, gdy bylo miejsce, aby wyprzedzic, bezposrednio za mna wyprzedzal ktos innym autem i zamiast zjechac zpowrotem na prawy pas to z wyjacym silnikiem wyprzedzil mnie, a potem zwalnia. I po co? Tylko po to, zeby pokazac ze wyprzedzil BMW?? |
|
|
|
|
DrCruel
|
Wys³any: 2009-08-05, 19:39
|
0
|
|
|
|
Zamykam temat.
Nie widzê w tym nic z³ego ¿e ludzie chc± sami co¶ zd³ubn±æ przy autach, a uczestnicy tej dyskusji wcale nie byli tacy zieleni, wiêc nie ma co drwin urz±dzaæ.
Cruel. |
|
|
|