Autor |
Wiadomość |
 |
manieks
|
Wysłany: 2009-12-12, 02:20 PUDZIAN vs Pudzianowski
|
0
|
|
|

|
nie wiem jak wy ale ja nie widziaÂłem wiĂŞkszej poraÂżki polskiego sportowca
powiedziaÂł ktoÂś, Âże zwyciĂŞzcĂłw nie pyta siĂŞ o metody... nie pytam,
powiedziaÂł teÂż ktoÂś teÂż, Âże zwyciĂŞÂżyĂŚ z samym sobÂą- to najwiĂŞksze ze zwyciĂŞstw - tym razem Pudzian polegÂł mimo zwyciĂŞstwa.... |
_________________ - ALS IXN XAN -
www.airbrushlab.pl | www.maniex.pl | www.muraliki.pl
 |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2009-12-12, 16:58
|
0
|
|
|
|
manieks napisał/a: | tym razem Pudzian polegÂł mimo zwyciĂŞstwa.... | niby, czemu? peÂłen szacun w stronĂŞ Pudziana. |
|
 |
ZIEMBA
|
Wysłany: 2009-12-12, 19:06
|
0
|
|
|
|
kolego manieks, nie wiem o co Ci chodzi |
|
|
|
 |
gola
|
Wysłany: 2009-12-12, 19:58 Re: PUDZIAN vs Pudzianowski
|
0
|
|
|
|
manieks napisał/a: | ... zwyciĂŞÂżyĂŚ z samym sobÂą- to najwiĂŞksze ze zwyciĂŞstw - tym razem Pudzian polegÂł mimo zwyciĂŞstwa.... |
chodzi ci o to,ze bil jak w amoku?
A jak mial bic?,to byla walka,co mial uciekac 2x po 5 minut,czy jak?
Moim zdaniem chcial wygrac i cel osiagnal... |
|
|
|
 |
manieks
|
Wysłany: 2009-12-13, 00:53
|
0
|
|
|

|
o co chodzi?- nic specjalnego... taka maÂła refleksja po nieudolnym cyrku...
wraÂżenia - jakby Doda stanĂŞÂła na scenie operowej i i zaÂśpiewaÂła ariĂŞ.... nie ta szarÂża
bez urazy ale wszelki szacunek jaki miaÂłem dla osiÂągniĂŞĂŚ sportowych jak i zawodowych Mariusza odszedÂł wraz z wczorajszÂą pseudo walkÂą
co mia³ robiÌ?... hmmm nie wiem, mo¿e odejœÌ z tarcz¹ bez wkraczania na arenê koloseum, nie zni¿aÌ siê do tak desperackiej i rozpaczliwej ¿enady?
¿enady- bo tak to odebra³em, jak igrzyska dla rzymian na czeœÌ wielkiego-ma³ego imperatora
na szczycie za wszelkÂą cenĂŞ .... a przecieÂż qrfa nie walczyÂł o honor, ideĂŞ, z przekonania... tylko o kasĂŞ- wiĂŞc mĂłgÂł poĂŚwiczyĂŚ choĂŚ troszkĂŞ ... choĂŚ klasĂŞ |
_________________ - ALS IXN XAN -
www.airbrushlab.pl | www.maniex.pl | www.muraliki.pl
 |
|
|
|
 |
aut
|
Wysłany: 2009-12-13, 01:46
|
0
|
|
|
|
Walka za szczegĂłlnie mi siĂŞ nie podobaÂła - to fakt, Âże byÂła bez klasy.
@manieks - Pudzian, na pewno ĂŚwiczyÂł i to nie maÂło.
Inna kwestia, Âże jak kiedyÂś (kilka lat temu) naprawdĂŞ mocno ceniÂłem Pudziana - i za jego osiÂągniĂŞcia i za pewne podejÂście do Âżycia, a takÂże za poglÂądy i to w jaki sposĂłb siĂŞ wyraÂżaÂł,
to teraz muszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże zaczyna robiĂŚ wiochĂŞ i chyba na tym siĂŞ nie skoĂączy.
Mam wraÂżenie, Âże powoli daje siĂŞ sprzedaĂŚ. |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2009-12-13, 09:14
|
0
|
|
|
|
manieks napisał/a: |
bez urazy ale wszelki szacunek jaki miaÂłem dla osiÂągniĂŞĂŚ sportowych jak i zawodowych Mariusza odszedÂł wraz z wczorajszÂą pseudo walkÂą | chyba jestes za delikatny |
|
 |
baqo
|
Wysłany: 2009-12-13, 10:06
|
0
|
|
|
|
manieks napisał/a: | bez urazy ale wszelki szacunek jaki miaÂłem dla osiÂągniĂŞĂŚ sportowych jak i zawodowych Mariusza odszedÂł wraz z wczorajszÂą pseudo walkÂą | jak masz sÂłabe nerwy ,to nie patrz wiĂŞcej na takie walki. pudzian w porĂłwnaniu do innych nie zadawaÂł ciosĂłw poniÂżej pasa(w jaja) ,nie odgryzÂł nikomu ucha.,nie ÂłamaÂł zasad . to takie walki w takim stylu ,a z przeciwnikiem tejÂże kategorii rozprawiÂł siĂŞ bÂłyskawicznie. rĂłwnieÂż ten sam los mĂłgÂł spotkaĂŚ pudziana ,ale Âże jednak ma potĂŞÂżnÂą si³ê w sobie ,do tego jeszcze kilka cech ,wiĂŞc przeciwnik fruwaÂł . Cytat: | Âżenady- bo tak to odebraÂłem, | on nie biÂł siĂŞ na ulicy ,tylko w ringu ,w obecnoÂści sĂŞdziego . zwyciĂŞÂżyÂł ,a ty nazywasz to ÂżenadÂą. |
|
|
|
 |
mÂłody19
|
Wysłany: 2009-12-14, 00:26
|
0
|
|
|
Ăwicz ĂŚwicz ĂŚwicz :D

|
fajnie ze mu nadupczyÂł bo kozaczyÂł za bardzo sie z niego wysmiewaÂł ze tam worki z ziemniakami nosi i opony przewraca, i za to dobrze ze mu wdupiÂł jakby sendzia nie przerwaÂł walki to by go zabiÂł...
a z drugiej strony hmm jak jest dobry w jedenej rzeczy ktĂłra zajmuje sie juz dÂługi czas to niech dalej robi to co robiÂł, a wiecie poczuÂł kase to ma jeszcze przed soba 3 takie walki,
wole go w strong man |
|
|
|