Autor |
Wiadomość |
 |
skyline84
|
Wysłany: 2009-12-29, 12:46 jaka firma
|
0
|
|
|
|
jaka firma lakierów konwecyjnych jest dobra zeby by³o jak najmniej korygaci lakieru (aby wiekszoœÌ wchodzi³a z numeru |
|
|
|
 |
baqo
|
Wysłany: 2009-12-29, 15:47
|
0
|
|
|
|
skyline84 napisał/a: | jaka firma lakierĂłw konwecyjnych jest dobra | DuPont,RM |
|
|
|
 |
Benos77
|
Wysłany: 2009-12-29, 20:36
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2009-12-31, 00:41
|
0
|
|
|
MTGarage.
|
Ja uzywam Lesonal i Autocolor,
przez 3 lata uzytkowania lesonala nie miaÂłem ani razu do korygacji koloru, na autocolorze sporadycznie i w 15% nie pasowaÂło ni**uja.. |
|
|
 |
artur31y
|
Wysłany: 2010-01-24, 21:03
|
0
|
|
|
|
Ja uzywam Palinala wÂłoska firma jesli chodzi o kolory max.10%dobarwiania polecam wszsytkim.
kolorystyka super i co najwarzniejsze baza gesta. klient wzial odemnie 2 setki i mowil ze jeszcze sporo zostalo na blotnik .
i przedewszystkim ja nie chrzcze bazy moze to jest to co klienta przyciaga!!!! |
_________________ MIESZALNIA LAKIERĂW SAMOCHODOWYCH
LAKIERY PODKLADY SZPACHLE ITP.
WSZYSTKO DLA LAKIERNIKOW
GRUDZIADZ
TEL 724146517 |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-01-26, 10:21
|
0
|
|
|
MTGarage.
|
artur31y napisał/a: | przedewszystkim ja nie chrzcze bazy moze to jest to co klienta przyciaga!!!! |
Wydaje mi siĂŞ, ze te czasy juz dawno mineÂły... Chociaz mogĂŞ siĂŞ mylic. Jest sens chrzciĂŚ na 200g. bazy np? KiedyÂś i takie ilosci chrzcili, ale teraz wydaje mi siĂŞ, ze juz raczej nie, choc znajda siĂŞ ewenementy...
Trzeba do tematu dodac, ze te¿ chodzi o osbê, ktora nam robi kolor Jak mi kiedyœ koles w czarnej perle przelal pigmentu , to zwin¹³ papierowy rêcznik i z puszki "wyci¹ga³" Oczywiscie wyszed³ bardziej grafit niz czarny. Reklamacja do szanownego pana |
|
|
 |
lorakkr21
|
Wysłany: 2010-01-26, 11:52
|
0
|
|
|
lorakkr21
|
TeÂż uÂżywam RM i wody i konwencji !!! Polecam !!! |
|
|
|
 |
Dementor
|
Wysłany: 2010-01-27, 17:35
|
0
|
|
|

|
lorakkr21 napisał/a: | TeÂż uÂżywam RM i wody i konwencji !!! Polecam !!! |
Konwencja rozumiem jest ok, ale wodĂŞ RMa polecasz
wszyscy raczej narzekajÂą |
|
|
|
 |
artur31y
|
Wysłany: 2010-02-25, 12:41
|
0
|
|
|
|
online napisał/a: | artur31y napisał/a: | przedewszystkim ja nie chrzcze bazy moze to jest to co klienta przyciaga!!!! |
Wydaje mi siĂŞ, ze te czasy juz dawno mineÂły... Chociaz mogĂŞ siĂŞ mylic. Jest sens chrzciĂŚ na 200g. bazy np? KiedyÂś i takie ilosci chrzcili, ale teraz wydaje mi siĂŞ, ze juz raczej nie, choc znajda siĂŞ ewenementy...
Trzeba do tematu dodac, ze te¿ chodzi o osbê, ktora nam robi kolor Jak mi kiedyœ koles w czarnej perle przelal pigmentu , to zwin¹³ papierowy rêcznik i z puszki "wyci¹ga³" Oczywiscie wyszed³ bardziej grafit niz czarny. Reklamacja do szanownego pana |
czesc
wlasnie nie minely jeszcze te czasy na chrzczenie baz.sa tacy co jeszcze to praktykuja.
odbierasz baze a gosc ci oznajmia ze juz rozrobiona z rozpuszczalnikiem wiec ...
pozdrawiam |
_________________ MIESZALNIA LAKIERĂW SAMOCHODOWYCH
LAKIERY PODKLADY SZPACHLE ITP.
WSZYSTKO DLA LAKIERNIKOW
GRUDZIADZ
TEL 724146517 |
|
|
|
 |
mario375
|
Wysłany: 2010-03-04, 12:54 Re: jaka firma
|
0
|
|
|
|
skyline84 napisał/a: | jaka firma lakierĂłw konwecyjnych jest dobra zeby byÂło jak najmniej korygaci lakieru (aby wiekszoœÌ wchodziÂła z numeru |
Chodzi Ci o wchodzenie do kantu? jeÂśli tak to taka nie istnieje. |
_________________ Kolorysta- Debeer Profix Salcomix |
|
|
|