Autor |
Wiadomość |
 |
PionekGT
|
Wysłany: 2010-01-04, 10:03 ile kupic akrylu???
|
0
|
|
|
PoczÂątkujÂący
|
Witam na dniach bĂŞde malowaÂł megane coupe i nie wiem ile kupic acrylu bede malowaÂł maske dach i przedni zderzak pistolet mam ten mini z dysza 1:0 czy litr wystarczy?? |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2010-01-04, 11:57
|
0
|
|
|
|
Litr to jest za duzo ale mozesz miec na zapas.
A tym mini juz malowaÂłes duze elementy?
Jak z wylewaniem na lustro? |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
PionekGT
|
Wysłany: 2010-01-04, 14:16
|
0
|
|
|
PoczÂątkujÂący
|
no wÂłasnie nie ma zostaĂŚ za duzo bo auto nie jest moje tylko kolegi robimy je na sprzedaz po maÂłym puknieciu tym pistoletem fajnie sie maluje polecam przyznam sie jestem amatorem i nie wiem o co chodzi z tym;,,jak z wylewaniem na lustro?" |
|
|
|
 |
PionekGT
|
Wysłany: 2010-01-04, 14:19
|
0
|
|
|
PoczÂątkujÂący
|
ja nim malwaÂłem tylko komara i pare elementow od skutera ale fajnie wyszÂło nawet bez polerki Âładnie wyglada troszke syfkow byÂło ale to normalne w takich warunkach co prawda zawsze przed malowaniem mocze podÂłoge po zamiataniu i sciany ale zawsze cos zleci;p a i dodAM ZE PISTOLET JEST OSZCZEDNY;D |
|
|
|
 |
przemo1972
|
Wysłany: 2010-01-04, 14:40
|
0
|
|
|

|
Troche za mala dysza na takie elementy jak dach czy maska,moze pozycz od kogos jakiegos guna z dysza 1.3? |
|
|
|
 |
PionekGT
|
Wysłany: 2010-01-04, 18:12
|
0
|
|
|
PoczÂątkujÂący
|
no ale co on jakos inaczej maluje ??? ma jeszcze jak¹œ padake 1.5 dysze za 60z³ z dzidla;d
nie ma regulacji cisnienia i jak nim malowaÂłem to kasza mi sie robiÂła a tym maÂłym nie ma o niczym takim mowy jak sie dorobie to se kupie jakis do 300zÂł;d
a ta farbe to myslaÂłem nad 600ml powinno starczyc??? |
|
|
|
 |
PionekGT
|
Wysłany: 2010-01-04, 18:14
|
0
|
|
|
PoczÂątkujÂący
|
a tylko mysÂłaÂłem nad przerobieniem zbiorniczka z tego duzego pistoletu z dzidla;d do tego maÂłego bo tam tylko 100ml to trzeba czesto wlewac;d |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2010-01-04, 18:31
|
0
|
|
|
|
PionekGT napisał/a: | no ale co on jakos inaczej maluje | maÂła dysza, mala szerokosc strumienia. Do polakierowania skutera ok ale do lakierowania dachu czy maski bĂŞdzie ciĂŞzko. Akrylu z 0,8l gotowej mieszanki starczy spokojnie. |
|
 |
PionekGT
|
Wysłany: 2010-01-04, 18:40
|
0
|
|
|
PoczÂątkujÂący
|
ok czyli dam rade to pomalowac ale bedzie ciĂŞzko ale mysle ze lepiej niz tym z dzidla ;d |
|
|
|