Autor |
Wiadomo¶æ |
|
grand_pa
|
Wys³any: 2010-01-04, 16:50 Lakierowanie chlapaczy/b³otochronów.
|
0
|
|
|
|
Mam do rozwi±zania problem - lakierowanie /mo¿e byæ malowanie/ na czarny kolor chlapaczy/ b³otochronów. Problem tkwi w materiale z którego s± wykonane - s± dwa oznaczenia PE a poni¿ej TPE. Da siê to czym¶ pomalowaæ, nie musi byæ to lakier i niekoniecznie b³yszcz±cy - wa¿ne aby na czarno - tworzywo ma kolor szary. Farba do zderzaków raczej odpada - nie to tworzywo. Wiem, ¿e malowanie PE to problem ale mo¿e kto¶ mia³ z tym styczno¶æ ? |
|
|
|
|
adams90-90
|
Wys³any: 2010-01-04, 21:03
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 400 Sk±d: Krasiniec
|
Tanim kosztem mozna tylko zapodkladowac czarnym podkladem z uelastyczniaczem. Przed akrylowym mozna dac jeszcze PZP |
|
|
|
|
stek
|
Wys³any: 2010-01-04, 21:08
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 235 Sk±d: ok kraków
|
adams90-90 napisa³/a: | Tanim kosztem mozna tylko zapodkladowac czarnym podkladem z uelastyczniaczem. Przed akrylowym mozna dac jeszcze PZP |
dok³adnie tak samo bym zrobi³, tylko da³ bym ten PZP.Pozdr. |
|
|
|
|
adams90-90
|
Wys³any: 2010-01-04, 21:43
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 400 Sk±d: Krasiniec
|
No 1 PZP zeby sie trzymalo tego materialu a pozniej czarny akrylowy zeby wygladalo |
|
|
|
|
No-limit
|
Wys³any: 2010-01-05, 11:53 Re: Lakierowanie chlapaczy/b³otochronów.
|
0
|
|
|
Pomóg³: 34 razy Posty: 1179
|
grand_pa napisa³/a: | Mam do rozwi±zania problem - lakierowanie /mo¿e byæ malowanie/ na czarny kolor chlapaczy/ b³otochronów. Problem tkwi w materiale z którego s± wykonane - s± dwa oznaczenia PE a poni¿ej TPE. Da siê to czym¶ pomalowaæ, nie musi byæ to lakier i niekoniecznie b³yszcz±cy - wa¿ne aby na czarno - tworzywo ma kolor szary. Farba do zderzaków raczej odpada - nie to tworzywo. Wiem, ¿e malowanie PE to problem ale mo¿e kto¶ mia³ z tym styczno¶æ ? |
W³óknina ¶cierna czerwona.rozcieñcz."nitro",PZP,/struktura do zderzaków 3-5cienkich warstw m/m z przerwami na odparowanie/,lub /baranek 2 warstwy/,lub/lakier do zderzaków-bamper/. |
|
|
|