Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
front247
Wys³any: 2010-03-14, 18:57   
0
UP DOWN

crystal..a moze takim np evot mini to sposób na mniej wydajny sprzêt? pobór tylko 40l/min.
czym to siê objawia? czy tylko wê¿szym strumieniem?
Czy da sie takim malym pistoletem piêknie wylaæ klar..oczywiscie na stosunkowo mniejszej powierzchni?
pozdrawiam

PROJEKTER
Wys³any: 2010-03-14, 20:03   
0
UP DOWN

Pomóg³: 15 razy
Sk±d: MODULAR - equipment
Oczywi¶cie drogi kolego ... mo¿na to zrobiæ na powierzchni 150 mm x 150 mm ... wystarczy tylko mocno dmuchaæ do przewodu ^^ ... a jak nie masz pary w p³ucach to trzeba zap³aciæ fachowc± piñcet za element bo oni maj± odpowiedni sprzêt do bazy... widzisz - nie samym klarem cz³owiek ¿yje ^^
Pozdrowionka front .... my¶la³em ¿e zamarz³e¶ ... tak ta zima by³a straszna :shock:

front247
Wys³any: 2010-03-15, 00:16   
0
UP DOWN

A jak u ciebie kryzys,pseudonaganiaczy? Bo zauwazy³em zejscie pary ale w twoich ofertach..grube bañki skurczy³y sie do tysiêcy...a projekty w toku? :sciana:

Moje pytanie by³o konkretne i ma konkretny cel,jest z sensem i na temat,twoj offtopowy post zmusi³ mnie do riposty,a moderator znów bêdzie musia³ czy¶ciæ twoje offy...Panu juz dziêkujemy Panie akwizytorze:)
pozdrawiam

crystal
Wys³any: 2010-03-15, 02:02   
0
UP DOWN

Pomóg³: 9 razy
:/ Ch³opaki proszê was...

Co do du¿ych powierzchni to jest pu³apka bo owszem bierze mniej powietrza ale i przenosi mniej materia³u na minutê wiêc zu¿ywa ma³o powietrza ale d³ugo.
Dlatego mo¿e siê zdarzyæ tak ¿e kompresor da rade ale bêdzie ci±gle pracowa³ i siê przegrzeje, zak³adam ¿e osoby kombinuj±ce w ten sposób z pistoletem maj± s³abej jako¶ci(i wydajno¶ci) kompresor.
Poza tym to jak kto¶ powiedzia³ "kwesta umiejêtno¶ci" i czy musi byæ szybko.
Nie wiem czy te 40l/min to jest prawda ale w takich warunkach jakie poda³ daro9 powinien siê sprawdziæ.
Je¶li kto¶ pracowa³ tym EVO-T mini to prosi³bym o zdanie.

PROJEKTER
Wys³any: 2010-03-15, 18:06   
0
UP DOWN

No widzisz Fronciu ... kolega @crystal napisa³ ci to samo tylko fachowo i grzecznie choæ nie nawi±za³ jeszcze do tematu zgodno¶ci kolorów bazowych nanoszonych pistoletem mini, ale na pewno ci to wyja¶ni ... bo wiesz fronciu jak JA wysoko ceniê twoj± wiedzê i do¶wiadczenie ^^ ^^ ^^ wiêc nie dziw siê ¿e mój czysto informacyjny post by³ taki króciutki i trafiaj±cy w sedno problemu. My¶la³em ¿e po kilku miesi±cach na forum dla fachowców za³apiesz wlot w czym tkwi problem g³owicy 0,8 no mo¿e 1,1 ... Ale NIE ! - jeszcze za wcze¶nie :D Mam za to wra¿enie, ¿e ci siê czerwona kreseczka wyd³u¿y³a ... ^^ ... chyba ci±gle siê tu komu¶ nara¿asz ? ^^

Travolta 
Wys³any: 2010-03-15, 20:10   
0
UP DOWN

Sk±d: Radom
PROJEKTER napisa³/a:
No widzisz Fronciu ... kolega @crystal napisa³ ci to samo tylko fachowo i grzecznie choæ nie nawi±za³ jeszcze do tematu zgodno¶ci kolorów bazowych nanoszonych pistoletem mini, ale na pewno ci to wyja¶ni ... bo wiesz fronciu jak JA wysoko ceniê twoj± wiedzê i do¶wiadczenie ^^ ^^ ^^ wiêc nie dziw siê ¿e mój czysto informacyjny post by³ taki króciutki i trafiaj±cy w sedno problemu. My¶la³em ¿e po kilku miesi±cach na forum dla fachowców za³apiesz wlot w czym tkwi problem g³owicy 0,8 no mo¿e 1,1 ... Ale NIE ! - jeszcze za wcze¶nie :D Mam za to wra¿enie, ¿e ci siê czerwona kreseczka wyd³u¿y³a ... ^^ ... chyba ci±gle siê tu komu¶ nara¿asz ? ^^

No tak Projektor prowokuje a Front dostaje ostrze¿enia za jakie¶ wulgaryzmy ¦mierdzi mi tu przekupstwem moderatorów :x: A ja dosta³em 3 ostrze¿enia za prowokujacy opis :nie:

PROJEKTER
Wys³any: 2010-03-16, 08:05   
0
UP DOWN

Widzisz @Travolta to nie jest prowokacja ... Ja od pierwszego kontaktu z @Front 247 umie¶ci³em go w szufladzie gdzie s± dyletanci w tej bran¿y i k³amcy ^^ ^^ . To konsekwentna kontynuacja mojej niskiej oceny jego wiedzy zawodowej i pogl±dów na lakiernictwo.

Nic narazie nie zrobi³ ¿eby tak± opiniê o swoim nicku zmieniæ. Czytam te jego wynurzenia od dwóch miesiêcy i chichram siê do rozpuchu. Czê¶æ z was zwraca mu uwagê czê¶æ zgani a front dalej wypisuje durnoty w postach.

Prawdopodobnie nigdy nie napisa³bym nic z³ego o tobie jak i o wielu , nawet bardzo wielu u¿ytkownikach tego forum. Nie wa¿ne czy amator, czy specjalista wa¿ne, czy to cz³owiek inteligenty i otwarty na dowody lub choæby argumenty. Nie chcê korzystaæ z forum na którym kto¶ wypisuje b³azeñskie posty, albo nie posiadaj±c ¿adnej wiedzy udaje specjalistê.
Z drugiej strony na forum jest wiele osób o naprawdê imonuj±cym poziomie wiedzy ... i kultury :spoko: i z nimi za po¶rednictwem lakierowanko.info, chcê utrzymywaæ zawodowe kontakty.

Odwdziêczam siê jak umiem umieszczaj±c w swoich postach multum przejrzystych i fachowych informacji w tematach na których siê znam ... bo w inne nie wkraczam ... a co jest w postach fornta ??? ... wiêc raczej napisz o dalekowzroczno¶ci moderatorów, a nie o przekupstwie :spoko: ( bo jak zauwa¿y³em przegl±daj±c forum front247 oberwa³ od mederatorów w zupe³nie innym temacie :tak: )

Jak kiedy¶ moderatorzy uznaj±, ¿e front247 jest ok, a projekter to prowokator to ... usun± mnie z forum, a o porady bêdziesz musia³ prosiæ fornt247, lub kilku innych "specjalistów" . Moderatorzy widz± ca³e forum, a nie jeden temacik.

Bardzo mi przykro, ale ja nie mam zamiaru go oszczêdzaæ ani nawet udawaæ szacunku dla takiego dyletanctwa i ... przypomnê ci ... chamstwa, w archiwalnych ju¿ postach. :>

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: