Autor |
Wiadomość |
 |
Sachem
|
Wysłany: 2010-03-30, 21:14 Mieszalnik i obsÂługa programu
|
0
|
|
|
|
Witam mam pytanie jestem ÂświeÂży w tym temacie planuje otworzyĂŚ wÂłasnÂą mieszalnie ale nie wiem jaki mieszalnik wstawiĂŚ rozmawiaÂłem z przedstawicielem novola i on mi wciska dwa bazowy i akrylowy ale nie mam tyle kasy co byÂście polecili to bĂŞdzie nie duÂży sklep .
NastĂŞpna sprawa to obsÂługa programu recepturowego na jakiej zasadzie on dziaÂła ,chodzi mi oto Âże jak przyjdzie klient z numerem i wlewem od paliwa jak to dalej wyglÂąda .
MoÂże macie namiary na jakieÂś szkolenia albo filmy instruktaÂżowe byÂł bym wdziĂŞczny
Dock.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 44 raz(y) 309.46 KB |
|
|
|
|
 |
Benos77
|
Wysłany: 2010-03-30, 21:36
|
0
|
|
|
|
Sachem napisał/a: | jestem ÂświeÂży w tym temacie | NaprawdĂŞ dobra rada jest taka- Daj sobie spokĂłj. To nie jest taka prosta sprawa. Lepiej otwĂłrz spoÂżywczy. |
|
|
|
 |
caci
|
Wysłany: 2010-03-30, 21:59
|
0
|
|
|

|
Jesli juÂż musisz jeden to na pewno bazowy. Ale i tak czesc klientow cie oleje bo albo masz wszystko albo nic. Proponowalbym zanim otworzysz sam mieszalnie porobiĂŚ przez kilka miesiecy w jakiejs innej mieszalni, nabraĂŚ doswiadczenia, popatrzeĂŚ, pouczyĂŚ siĂŞ, nawet za grosze, inaczej ciezko ci bedzie daĂŚ sobie radĂŞ na swoim. |
|
|
|
 |
Sachem
|
Wysłany: 2010-03-30, 22:14
|
0
|
|
|
|
DziĂŞki caci sprĂłbuje siĂŞ poduczyĂŚ w jakiejÂś mieszalni ogĂłlnie to pracowaÂłem jako blacharz i pomocnik lakiernika ale z mieszania nie mam na razie za duÂżo pojĂŞcia ale chĂŞtnie siĂŞ z tym zapoznam dziĂŞki za rade |
|
|
|