Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Sachem
Wysłany: 2010-03-30, 21:14   Mieszalnik i obsÂługa programu
0
UP DOWN

Witam mam pytanie jestem ÂświeÂży w tym temacie planuje otworzyĂŚ wÂłasnÂą mieszalnie ale nie wiem jaki mieszalnik wstawiĂŚ rozmawiaÂłem z przedstawicielem novola i on mi wciska dwa bazowy i akrylowy ale nie mam tyle kasy co byÂście polecili to bĂŞdzie nie duÂży sklep .

NastĂŞpna sprawa to obsÂługa programu recepturowego na jakiej zasadzie on dziaÂła ,chodzi mi oto Âże jak przyjdzie klient z numerem i wlewem od paliwa jak to dalej wyglÂąda .
MoÂże macie namiary na jakieÂś szkolenia albo filmy instruktaÂżowe byÂł bym wdziĂŞczny

Dock.jpg
Plik ściągnięto 44 raz(y) 309.46 KB

Benos77
Wysłany: 2010-03-30, 21:36   
0
UP DOWN

Sachem napisał/a:
jestem ÂświeÂży w tym temacie
NaprawdĂŞ dobra rada jest taka- Daj sobie spokĂłj. To nie jest taka prosta sprawa. Lepiej otwĂłrz spoÂżywczy.

caci 
Wysłany: 2010-03-30, 21:59   
0
UP DOWN

Jesli juÂż musisz jeden to na pewno bazowy. Ale i tak czesc klientow cie oleje bo albo masz wszystko albo nic. Proponowalbym zanim otworzysz sam mieszalnie porobiĂŚ przez kilka miesiecy w jakiejs innej mieszalni, nabraĂŚ doswiadczenia, popatrzeĂŚ, pouczyĂŚ siĂŞ, nawet za grosze, inaczej ciezko ci bedzie daĂŚ sobie radĂŞ na swoim.

Sachem
Wysłany: 2010-03-30, 22:14   
0
UP DOWN

DziĂŞki caci sprĂłbuje siĂŞ poduczyĂŚ w jakiejÂś mieszalni ogĂłlnie to pracowaÂłem jako blacharz i pomocnik lakiernika ale z mieszania nie mam na razie za duÂżo pojĂŞcia ale chĂŞtnie siĂŞ z tym zapoznam dziĂŞki za rade

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorĂłw

Odpowiedz do tematu