Skonczylem szkole zawodowa kierunek lakiernik pod koniec szkoly kurs lakierniczy oraz egzamin teoria i praktyka zdalem otrzymalem dymplom czeladniczy. Czy to jest cos warte tak naprawde? Nie chodzi mi o umiejetnosci ktore zdobylem poprzez kurs ale czy to sie liczy pozniej wogole. Ide do nowej pracy od maja jakos pomocnik lakiernika i niewiem czy jest sie czym chwalic szefowi takim dyplomem. Szkola jaka skonczylem powiedzmy za duzo mnie nie nauczyla jedynie praktyki ktore tez taka naprawde nic poza sprzataniem i szlifowaniem mnie nie nauczyly. Nauczylem sie co nieco dopeiro gdy porzedlem do pracy jako pomocnik za marne grosze.
papier to papier liczy siĂŞ co umiesz, jak sam piszesz ze CiĂŞ szkoÂła za duÂżo nie nauczyÂła to co wymagasz ze pĂłjdziesz do pracy i zaraz ktoÂś ci nawali kupĂŞ kasy ?
proponowaÂł bym abyÂś znalazÂł pracy gdzie siĂŞ coÂś nauczysz a dopiero wtedy moÂżesz siĂŞ domagaĂŚ dobrej wypÂłaty .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum