Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Mcdevil 
Wysłany: 2010-05-10, 01:54   Devil,s AB
0
UP DOWN

Siedzê jakiœ taki... to wrzucê kilka swoich, chyba tych lepszych. Aero zajmujê siê relatywnie od niedawna, po ma³ym wypadku mia³em w cholerê czasu. Plan; zacz¹Ì mazaÌ motorki i po swoich mo¿e robiÌ trochê hajsu z tego, bo zapieprzanie w magazynach na wyspach jest ku... nudne. :paw:

W miarĂŞ chronologicznie;

Panna z Underworld3, podobieĂąstwo cienko, nawet po jakimÂś czasie poprawiÂłem szczenĂŞ i cienie ale Âżeby byÂło luz to trza by od poczÂątku strzeliĂŚ

Lucky girl tu byÂłem 100 happy :D

Vampire girl tu mimo nie wykoĂączenia otoczenia nadal jestem happy ;)

Funky ragga Giger, narazie jedyna koszula.

Dzieciak znajomych w dwĂłch wersjach, jakoÂś ciĂŞÂżko mi byÂło siĂŞ zabraĂŚ do tego.

G³ód samotnoœÌ na morzu ;) , ostatnia wprawka na papierze, przed atakiem na blachy i moto. Praktycznie wszystkie s¹ robione na A3 papier medea textilie. W wiêkszoœci z ³apy, ale im dalej, tym próbujê wiêcej wycinanek.
KombinujĂŞ teraz atak na moto. Lipa bo nie znam Âżadnego lakiernika i prĂłbujĂŞ wszystko wyÂłapaĂŚ z neta. SprzĂŞt juÂż skompletowaÂłem teorio ciut teÂż, obadamy za jakiÂś czas.
Pozdro

LoboLoco 
Wysłany: 2010-05-10, 07:43   
0
UP DOWN

Gdy zobaczyÂłem pierwszÂą pracĂŞ, myÂślĂŞ... skÂąd znam tego kolesia :D podpis okazaÂł siĂŞ pomocny ;) ... nad technikÂą wiadomo, musisz popracowaĂŚ, ale ogĂłlnie prace fajne... reklama strike'Ăłw miodzio, Âśniadaniowa papuga ostro przyprawiona... o funky gigerze siĂŞ nie wypowiadam ;)

Mcdevil 
Wysłany: 2010-06-11, 22:42   
0
UP DOWN

DziĂŞk LoboLoco za koment, jeszcze sporo przede mnÂą, na razie przede wszystkim rozebrana NTV,ka ;)

Yo i pierwsza blacha. "Atak diabÂła":twisted: , jeszcze przed wylaniem klaru, zanim nie spierniczĂŞ ;)

Aluminium ok A3 auto-air
Pozdro

Mcdevil 
Wysłany: 2010-06-22, 19:55   
0
UP DOWN

WiĂŞcej czerwonego ;)

RĂłwnieÂż przed lakierem, cholernie siĂŞ boje :sciana:

BÂłotnik auto air

Mcdevil 
Wysłany: 2010-07-04, 00:47   
0
UP DOWN

Wojna o NtV, bitwa druga, top baku, autoair przed klarem ok a4.

Neonis 
Wysłany: 2010-07-04, 14:55   
0
UP DOWN
aerografit.pl

Naprawdê œwietnie ci wychodz¹ te prace, nawet tematyka budzi ciekawoœÌ, ale wydaje mi siê, ¿e miewasz problemy z uzyskaniem cienkiej linii... (Sprzêt?)

Mcdevil 
Wysłany: 2010-07-04, 15:13   
0
UP DOWN

Dziêki za koment. Sprzêt raczej nie ;) , trochê mam ¿elastwa, czyli raczej problem jest we mnie :(. Sprecyzuj mo¿e jeszcze w których miejscach. Przy baku mia³em problem z kryciem czarnej i z czuprynki nie jestem zadowolony, ale myœlê ¿e z czasem zakumam. Mo¿e wielkoœÌ :) , wampirzyce maj¹ 20cm szerokoœci, piratka tyle samo wysokoœci, diabe³ z aero nieca³e szer. czerwony na b³otniku od szczeny do koùca gogli ma 12cm.
Pozdro

Mcdevil 
Wysłany: 2010-07-05, 02:41   
0
UP DOWN

Neonis im dÂłuÂżej gapiĂŞ siĂŞ na zdjĂŞcie wÂłosĂłw wampira tym bardziej mnie irytujÂą :) . A bĂŞdĂŞ musiaÂł gapiĂŚ siĂŞ na nie do zmiany motorka, czyli dÂłuuugo ;) . Jak siĂŞ wyrobiĂŞ to je poprawiĂŞ.
DziĂŞki
p.s. jak spierniczĂŞ bardziej to ciĂŞ znienawidzĂŞ ;)
Pozdro

Neonis 
Wysłany: 2010-07-05, 16:25   
0
UP DOWN
aerografit.pl

JeÂśli mam sprecyzowaĂŚ to najbardziej w takich miejscach (u wampirzyc) jak: rzĂŞsy, brwi, (nieszczĂŞsne) wÂłosy, zagiĂŞcia palcĂłw, poniekÂąd paznokcie rĂłwnieÂż... myÂślĂŞ, Âże ogĂłlnie najbardziej w tych miejscach gdzie malowaÂłeÂś wolnÂą rĂŞkÂą, a wymagaÂły precyzji... Wiem, Âże to nie jest Âłatwe, a format na jakim dziaÂłaÂłeÂś wcale PanoramÂą RacÂławickÂą nie jest...

Aha... jeszcze jedno - krew wyp³ywaj¹ca z szyi ofiary niezbyt ci siad³a... Myœlê, ¿e (hmmm...) zbyt spokojnie sp³ywa z tych têtnic, a powinna (moim zdaniem) zachlapaÌ pó³ twarzy zbrodnicielki :D

odp na p.s.: JeÂśli spierniczysz moÂżesz i mnie znienawidziĂŚ... A jeÂśli naprawisz to co? Pokochasz mnie? :D

Erni 
Wysłany: 2010-07-06, 08:42   
0
UP DOWN

krew ju¿ wyciek³a i panie siê umy³y do sesji :p malujesz chyba du¿o z freehendu co pewnie zaowocuje w przysz³oœci :) graty za malunek bo fajny i klimacik gites i w ogóle, wiadomo jest pare szczegó³ów ale... mi to bardziej przypomina pewien styl ni¿ niedoci¹gniêcia ;) wiêc jedziesz dalej z koksem :spoko:
P.S. chociaÂż... te wÂłosy to jednak mĂłgÂłbyÂś poprawiĂŚ ;P

Mcdevil 
Wysłany: 2010-07-24, 16:17   
0
UP DOWN

Siema
Sebsa co do niektĂłrych wymienionych spraw to kombinujĂŞ trochĂŞ inaczej.
Fotorealizm nie za bardzo mnie pociÂąga. ChociaÂż to co niektĂłrzy wyciskajÂą to jest szok.
Nie podchodzĂŞ do caÂłej powierzchni jednakowo i bawiĂŞ siĂŞ coby nie musieĂŚ kaÂżdej rzĂŞski dziabaĂŚ. Jeszcze sporo pracy przede mnÂą ;)
DziĂŞki za komenty panowie.
Co do krwi to zyskaÂło by gore, kosztem erotyzmu, w fazie projektĂłw obadaÂłem to.

Detal przed klarem

W nastêpny weekend fina³, no i w koùcu po pó³rocznej przerwie na moto poœmigam :)

Mcdevil 
Wysłany: 2010-07-24, 17:31   
0
UP DOWN

Nie Sebsa tylko NEonis :)

Mcdevil 
Wysłany: 2010-08-10, 17:30   
0
UP DOWN

MuszĂŞ wykombinowaĂŚ nowego lakiernika. Poprzednie zdjĂŞcie siĂŞ posypaÂło za to wrzucam jeszcze raz juÂż po poprawkach.

i

Pozdro

hlecter
Wysłany: 2010-08-12, 14:15   
0
UP DOWN

podobaj¹ mi sie te cycki;D fajnie cieniujesz skórê , czekam na c¹³oœÌ:D pzdr

Mcdevil 
Wysłany: 2010-08-24, 00:50   
0
UP DOWN

Masa stresu ostatnio, myÂślaÂłem Âże trochĂŞ odsapnĂŞ i siĂŞ wyluzujĂŞ a tu lipuncia.:(

Goœciu nie odebra³ kasku, mam poprawiÌ. Najgorszy jest jakiœ syf pod klarem na samej grafie w trzech miejscach, widoczne na 2 zdjêciu. Do tego trochê w³osków kurzu, dwa zacieki. Jest to moje pierwsze zlecenie i takie problemy :(. Jutro spróbujê zjechaÌ wszystkie mankamenty lakiernicze i niestety podretuszujê grafê, co ci¹gnie za sob¹ koniecznoœÌ kolejnego lakierowania. Osobiœcie mi siê wydawa³o ¿e jest spoko.
Kasy z tego nie bêdzie i fama te¿ nie najlepsza. Na przysz³oœÌ mam nauczkê, ¿eby nie braÌ na siebie czegoœ, czego samemu siê nie wykonuje.

Neonis 
Wysłany: 2010-08-24, 17:25   
0
UP DOWN
aerografit.pl

To jak to? Sam to lakierowaÂłeÂś?

Mcdevil 
Wysłany: 2010-08-24, 22:02   
0
UP DOWN

Robi³ lakiernik:(, dzisiaj od rana papiry i usuno³em wszystkie defekty, potem jeszcze poprawi³em grafe i podmalowa³em przy okazji orze³ka. GoœÌ sam odda do jakiegoœ. Masakra nauczka i wnioski.
Pozdro

Mcdevil 
Wysłany: 2010-08-26, 17:32   
0
UP DOWN

No i po wielu wÂątpliwej przyjemnoÂści przygodach finaÂł.

VampireTop

Devil Rage

Angel Redemption

Na koniec ogĂłlny

Jeszcze zostaÂły plastiki i poskÂładanie bestyji ;)
Pozdro

Mcdevil 
Wysłany: 2011-11-06, 18:37   
0
UP DOWN

Tak abym nie spadÂł na nastĂŞpnÂą stronĂŞ ;) , po sporych przerwach. CiĂŞÂżko jest byĂŚ robolem :nie:
Odgrzewany kotlecior z laba
Tower aka Phropet & Lil whore

I z mocnym ÂświatÂłem na metalikach.

Kilka Âżeczy do obadania szczegĂłlnie zbyt ostre odciĂŞcia no i wÂłosy. OgĂłlnie happy nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ jakiegoÂś baczku ;) .
60x40, papier, g³ównie AA i Medea

Niezbyt porywaj¹cy temat :/ , ale pobawi³em siê po tych wy¿ej wycinankach, ³ap¹ po blejtramie. Wczeœniej nie by³em przekonany do p³ótna bez faktórki pêdzla. Ale zabawa jest. Wszystko jak ¿ul, skubaniec wypije :)
75x50 Podobrazie Medea i test ComAir(pozytywny)
Pozdro

Erni 
Wysłany: 2011-11-13, 13:58   
0
UP DOWN

babki skoĂączone :) piekne. A ten malun zakochanych jak dla mnie Âświetny z poczÂątku myÂślaÂłem Âże to nietypowe zdjĂŞcie ;)
pozdro

Mcdevil 
Wysłany: 2012-02-06, 23:07   
0
UP DOWN

Ha ostatnio po wyj...niu starego CTXa siĂŞ osÂłabiÂłem. Sporo zdjĂŞĂŚ w galeri jest rozjaÂśniona a przy Tower w czeÂści pozbawiona nasycenia koloru. Ale zlewa.

Girl, czyli pimp my fona

Wolna Âłapa i testing paru spraw; Wicked na podkÂładzie AA seller white. PrĂłba zaprzyjaÂźnienia siĂŞ z IwatkÂą 1.8, oraz po wk...ie wylanie klaru "parĂłwÂą VL" po 2miesiÂącach schniĂŞcia grafy.
I w miarĂŞ happy z zabiegĂłw jestem ;)

Mcdevil 
Wysłany: 2012-02-29, 08:39   
0
UP DOWN

TrochĂŞ lepsza focia

A tu podwĂłjny autoportret ;)

Drugi strzelony phone dla funu. Jak wyÂżej

Andy 66 
Wysłany: 2012-02-29, 17:10   
0
UP DOWN