Autor |
Wiadomo¶æ |
|
DrCruel
|
Wys³any: 2007-08-17, 15:39 PRAKTYCZNA RADA DO PISANIA POSTÓW
|
|
|
|
Niektórzy z was mieli ju¿ w±tpliw± przyjemno¶æ powtórnego pisania posta bo siê nie zapisa³, wiêc polecam wam moj± metodê Mi ju¿ w nawyk wesz³o, ¿e po napisaniu posta zaraz ca³ego go kopiujê i dopiero potem naciskam WY¦LIJ. Jak co¶ pójdzie nie tak z wys³aniem to mam go w pamiêci i nie muszê siê denerowaæ. |
|
|
|
|
|
Wys³any: 2007-08-17, 15:46
|
|
|
MTGarage.
|
Taaa zazwyczaj robie to samo
Mam tylko pytanie. Forum jest na serwerze p³atnym czy darmowym? Czy nie da³oby siê pokombinowaæ w bazie aby ka¿do razowo wsyzstko dzia³a³o SI? |
|
|
|
|
Tech
|
Wys³any: 2008-07-22, 23:04 Re: PRAKTYCZNA RADA DO PISANIA POSTÓW
|
|
|
|
DrCruel napisa³/a: | Niektórzy z was mieli ju¿ w±tpliw± przyjemno¶æ powtórnego pisania posta bo siê nie zapisa³, wiêc polecam wam moj± metodê Mi ju¿ w nawyk wesz³o, ¿e po napisaniu posta zaraz ca³ego go kopiujê i dopiero potem naciskam WY¦LIJ. Jak co¶ pójdzie nie tak z wys³aniem to mam go w pamiêci i nie muszê siê denerowaæ. | Jest jeszcze inna mo¿liwo¶æ - daæ "wstecz" w przegl±darce
Wyd³u¿y³em d³ugo¶æ sesji, bo zdaje siê to (zwykle) powodowa³o ten problem. |
|
|
|
|
leoncjo
|
Wys³any: 2010-06-08, 20:45
|
|
|
|
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2010-06-08, 21:21
|
|
|
|
leoncjo napisa³/a: | jak pisaæ posty |
przecie¿ napisa³e¶ w³asnie jednego posta ! |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
domi.nika
|
Wys³any: 2022-05-25, 11:00 Re: PRAKTYCZNA RADA DO PISANIA POSTÓW
|
|
|
|
DrCruel napisa³/a: | Niektórzy z was mieli ju¿ w±tpliw± przyjemno¶æ powtórnego pisania posta bo siê nie zapisa³, wiêc polecam wam moj± metodê Mi ju¿ w nawyk wesz³o, ¿e po napisaniu posta zaraz ca³ego go kopiujê i dopiero potem naciskam WY¦LIJ. Jak co¶ pójdzie nie tak z wys³aniem to mam go w pamiêci i nie muszê siê denerowaæ. |
mi tez to weszlo w nalog, jak sie cos powtarza to potem juz z automatu sie to robi i jest prosciej zdecydowanie
|