Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
Tytexo
Wys³any: 2010-04-01, 14:23   PRODUKTY APP.
0
UP DOWN

Sk±d: Dzia³oszyn
Witam, koledzy interesuje mnie wasze zdanie na temat produktów firmy APP, a konkretnie chodzi mi o pasty i mleczka polerskie tej firmy. Czy u¿ywali¶cie do polerowania past polerskich APP? co o nich s±dzicie i czy s± na tyle dobre ¿eby zrobiæ nimi solidnie pojazd. Jeszcze jedna kwestia jak wypadaj± na tle konkurencji np. lini past 3M czy G3,

Proszê o wyczerpuj±c± odpowiedz i pozdrawiam.

b-rad
Wys³any: 2010-04-01, 19:31   
0
UP DOWN

Pomóg³: 2 razy
Kiedy¶ mia³em raz pastê do wstêpnego polerowania i jest w sumie du¿o wydajniejsza od g3, lecz nie daje takiego efektu i nale¿a³oby drobniejszych jeszcze u¿yæ.

tl24.com.pl 
Wys³any: 2010-06-18, 08:56   
0
UP DOWN
tl24.com.pl

Sk±d: Pruszcz Gdañski
3M najwy¿sza pó³ka, Farecla trochê gorzej, nie mo¿na jej tak dostosowaæ jak past 3M, natomiast APP wydaje siê byæ najgorszym rozwi±zaniem z tych 3 opcji które poda³e¶

Mart-Dent
Wys³any: 2010-06-18, 09:41   
0
UP DOWN

Pomóg³: 4 razy
tl24.com.pl napisa³/a:
3M najwy¿sza pó³ka, Farecla trochê gorzej, nie mo¿na jej tak dostosowaæ jak past 3M, natomiast APP wydaje siê byæ najgorszym rozwi±zaniem z tych 3 opcji które poda³e¶

Nie wiem czemu tak piszesz. 3M jest najwy¿sz± pó³k± je¶li kto¶ nie spróbuje past festoola, a jak ju¿ spróbuje to bêdzie chcia³ zapomnieæ o 3M-ie. Z APP pasta 1STEP jest bardzo dobra, mo¿na ni± zrobiæ element do odbioru bez poprawiania innymi pastami jak to ma miejsce w 3M lub farecla g3. Ta ostatnia moim zdaniem jest najgorsza.

tl24.com.pl 
Wys³any: 2010-06-18, 10:12   
0
UP DOWN
tl24.com.pl

Sk±d: Pruszcz Gdañski
Cytat:
Nie wiem czemu tak piszesz. 3M jest najwy¿sz± pó³k± je¶li kto¶ nie spróbuje past festoola, a jak ju¿ spróbuje to bêdzie chcia³ zapomnieæ o 3M-ie. Z APP pasta 1STEP jest bardzo dobra, mo¿na ni± zrobiæ element do odbioru bez poprawiania innymi pastami jak to ma miejsce w 3M lub farecla g3. Ta ostatnia moim zdaniem jest najgorsza.

Ka¿da z tych past ma swoje zalety i wady, moim zdaniem 3M to fajny kompletny system past, past festool nie testowa³em wiêc siê nie wypowiadam na ten temat :)

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materia³y

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: