| Autor | Wiadomo¶æ | 

|  | 
  | lukaash1999 | 

|  Wys³any: 2010-05-17, 18:29   Rama p³yta naprawcza | 0 |  |  | 

| Posty: 92

| 

| witam. potrzebuje projektu ramy naprawczej, czy ma kto¶ taki projekt gdy¿ chcia³ bym soie tak± zrobic. Z gtóry dziêki |  | 

|  |  | 

|  | 
  | Robertlodz09   | 

|  Wys³any: 2010-05-18, 19:12 | 0 |  |  | 

|  
 Pomóg³: 61 razy
 Sk±d: £ód¿

| 

| Kolego we¿ poszukaj w necie ,jest sporo materia³ów na ten temat. Dla "zdolnego" wystarcz± zdjêcia. Siêgnij jeszcze do ksi±¿ki pt. "Nowoczesne metody naprawy nadwozi samochodowych" ,s± tam podane wymiary kilku systemów naprawczych. Pozdrawiam!   |  | 

|  |  | 

|  | 
  | slaw795 | 

|  Wys³any: 2010-05-29, 20:02 | 0 |  |  | 

| Posty: 1

| 

| Witam. Mam pytanko do kolegi lukaash1999 . Czy kolega znalaz³ jakie¶ materia³y jak zrobiæ ramê naprawcz± chodzi mi konkretnie o wymiary. http://www.allegro.pl/ite...netto_6000.html 
 Chodzi mi o sam± konstrukcje szkieletu ramy bomresztê posiadam ze swojej starej ramy.

Pozdrawiam.
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | tl24.com.pl   | 

|  Wys³any: 2010-06-18, 13:35 | 0 |  |  | 

| tl24.com.pl 
 Sk±d: Pruszcz Gdañski

| 

| Proszê o wrzucenie zdjêæ, po ukoñczeniu prac, bardzo chêtnie zobaczy³bym tak± ramê z³o¿on± samodzielnie   |  
				| _________________ Zapraszam na www.tanie-lakierowanie.pl

|  | 

|  |  | 

|  | 
  | misiek707 | 

|  Wys³any: 2010-06-18, 14:46 | 0 |  |  | 

| Posty: 126

| 

|  	  | tl24.com.pl napisa³/a: |  	  | Proszê o wrzucenie zdjêæ, po ukoñczeniu prac, bardzo chêtnie zobaczy³bym tak± ramê z³o¿on± samodzielnie   | 

Mój znajomy sobie sam wyspawa³ tak± ramê. Wzorowa³ siê na jakiej¶ niemieckiej. Bra³ wymiary. I sam teraz na niej auta klepie. Wszystko git zrobione nikt ie powiedzia³ by , ¿e to samoróbka.
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | tl24.com.pl   | 

|  Wys³any: 2010-06-18, 14:59 | 0 |  |  | 

| tl24.com.pl 
 Sk±d: Pruszcz Gdañski

| 

|  	  | Cytat: |  	  | Wszystko git zrobione nikt ie powiedzia³ by , ¿e to samoróbka. | 

dlatego w³asnie chcia³bym co¶ takiego zobaczyæ
   |  
				| _________________ Zapraszam na www.tanie-lakierowanie.pl

|  | 

|  |  | 

|  | 
  | misiek707 | 

|  Wys³any: 2010-06-19, 11:56 | 0 |  |  | 

| Posty: 126

| 

| Kiedy¶ jak bêdê u niego to pstryknê telefonem fotkê pogl±dow±. A co do tej ramy to najlepiej jakby¶ podjecha³ do kogo¶ kto ma tak± jaka ciê interesuje i spyta³ czy nie pozwoli³ by ci pomierzyæ wszystkiego. Porobiæ fot. My¶lê, ¿e znalaz³ by siê kto¶ kto nie mia³ by nic przeciwko. |  | 

|  |  |