|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
aurelius
|
Wys³any: 2010-06-23, 11:55 2 zderzaki + drzwi
|
0
|
|
|
|
Witam wszystkich
nie jestem profesjonalist± i przynajmniej siê nie zapowiada ¿ebym by³. Mam auto po przej¶ciach które ma do malowania zderzaki - delikatnie podgiête i popêkany miejscowo lakier promieni¶cie oraz drzwi z wgnieceniem do odgiêcia i szpachlowania poni¿ej listwy, cena u lakiernika to ponad 1500 z³ natomiast problem jest taki ¿e to auto niestety ale nie jest warte w³o¿enia takich pieniêdzy a nie chcê ¿eby wygl±da³o jak po wojnie. chcia³bym tak± instrukcjê jak dla blondynki typu: odt³uszczenie takie, szpachla taka, podk³ad taki, lakier taki ile razy malowaæ itd (u mnie to 2 warstwowy typu uni). z tak± list± chce pój¶æ do sklepu kupiæ i zacz±æ robiæ. bêdê wdziêczny za pomoc.
PS. nie oczekujê ¿e bêdzie to wygl±da³o idealnie jak od lakiernika. |
|
|
|
|
jacenty 741
|
Wys³any: 2010-06-23, 20:15
|
0
|
|
|
Pomóg³: 39 razy Posty: 1343 Sk±d: Maków Mazowiecki
|
Aurelius,a mo¿e pochwal siê,sk±d jeste¶,i co to za auto?Mo¿e oka¿e siê,¿e znajdziesz tu kogo¶,kto zrobi to o wiele lepiej ni¿ Ty za niewiele wiêksze pieni±dze,jakie wydasz na samodzielne papranie i poprawki,a jednocze¶nie nie bêdzie to 1500. |
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
|
|