Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
mercedes207
Wysłany: 2010-06-23, 20:37   mercedes 208D kaczka wstawienie progu
0
UP DOWN

witam muszĂŞ wstawiĂŚ prĂłg pod drzwi suwne (zaznaczony na foto), jest skorodowany ze 4 cm od spodu, chce go wstawiĂŚ na zakÂładkĂŞ za pomocÂą nitĂłw (nie mam spawarki).

Czy tÂą reperaturke bĂŞdĂŞ musiaÂł rĂłwnieÂż przymocowaĂŚ nitami do wzmocnieĂą . Jak przymocowaĂŚ go po bokach ???

jedi9 
Wysłany: 2010-06-23, 22:50   
0
UP DOWN

kolego na "nitach" ? to jest totalna poraÂżka . Nie masz jakiegoÂś znajomego ze spawarkÂą ? a co do bokĂłw bedzie spawarka -> nie bĂŞdzie problemu. :spoko:

Dawid1989 
Wysłany: 2010-06-23, 23:11   
0
UP DOWN

przedmĂłwca ma racje. Na pewno ktoÂś w okolicy ma miga. w domu wytnij co trzeba dopasuj w miare potrzeby a potem skocz do kogoÂś Âżeby to pospawaÂł. Na pewno nie bĂŞdzie to kosztowaĂŚ majÂątku

mercedes207
Wysłany: 2010-06-24, 09:21   
0
UP DOWN

bĂŞdĂŞ jeszcze jechaÂł do kowala Âżeby mi wzmocniÂł resory i wywaÂżyÂł waÂł. Kowal teÂż wstawia takie progi czy nie ?

Jeszcze jedno pytanko czy moÂżna malowaĂŚ auto waÂłkiem lakierem samochodowym,?

kamfrontera
Wysłany: 2010-06-24, 11:46   
0
UP DOWN

O BoÂże d...e se umaluj waÂłkiem !

czarlz 
Wysłany: 2010-06-24, 14:37   
0
UP DOWN

PomysÂł z wyciĂŞciem progu i podskoczeniem do kogoÂś Âżeby wstawiĂŚ nowy nie jest najlepszym rozwiÂązaniem. W konstrukcjach samonoÂśnych progi speÂłniajÂą pewnÂą dodatkowÂą, oprĂłcz wyglÂądania Âładnie (?), funkcjĂŞ - o czym czĂŞsto zapominajÂą ci, ktĂłrzy prĂłbujÂą zalepiaĂŚ je byle czym. Potem jest tylko bezcennie wyglÂądajÂące zdziwienie, Âże coÂś ostatnio drzwi siĂŞ ciĂŞzko domykajÂą, jeÂśli robiÂą to w ogĂłle :D .
P.S. Chyba, Âże w.w. Mercedesik jest na ramie... ;-)

crystal
Wysłany: 2010-06-24, 20:44   
0
UP DOWN

kamfrontera, jakie oprĂłcz efektu wizualnego i niemoÂżliwoÂści pracy m/m masz obiekcje odnoÂśnie malowania waÂłkiem?

jacenty 741
Wysłany: 2010-06-24, 21:17   
0
UP DOWN

Trzeba kotu zap...liĂŚ kuwetĂŞ,a one tego nie lubiÂą,wiem coÂś o tym,bo mam wÂłaÂśnie 6 !!!!

Robertlodz09 
Wysłany: 2010-06-25, 03:24   
0
UP DOWN

To juÂż lepiej kolego poszukaj pistoletu zasilanego odkurzaczem! :tak: Jeszcze takie moÂżna "spotkaĂŚ". Lepsze "rozwiÂązanie" niÂż malowanie waÂłkiem! :tak: ChociaÂż "efekt" bedzie chyba "podobny" :tak: Pozdrawiam! :spoko:
A próg od tych drzwi ,to lepiej wstaw migiem :tak: Bedzie lepsza sztywnoœÌ tej "budy". Nity to nie jest rozwi¹zanie :nie:

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Blacharstwo i inne naprawy

Odpowiedz do tematu