Wys³any: 2009-03-07, 23:09 Praca w Angli ZObaczcie jak sie to Robi !!
0
Przem85
Pomóg³: 1 raz Posty: 17 Sk±d: Irlandia/Cork
Czesc ni¿ej za³aczam filmik jak sie pracuje w Angli (70%) aut jest tak robionych tutaj wazna jest szybkosc a jakosc i koncowy efekt jest naj mniej wazny wiem to z wlasnego doswiadczenia zapraszam do obejrzenia hehe
ups to wpadka hehe ale ja tego nie widzialem a pozatym ja pracuje w irlandi w zakladzie az takiej sztuki sie nie robi ale ogolnie szybkosc na pierwszym miejscu jest teraz sie to poma³u zmienia bo mniej aut idzie jak to sie mowi recesja wiec jest czas zeby cos dokladniej zrobic
Czesc ni¿ej za³aczam filmik jak sie pracuje w Angli
gdzie by to tak nie by³o robione,to jest masakra!!!kolo na pewno nie lakiernik lecz malarz. brak im pistoletów do lakierowania. sztuka sztuk± ,ale wa³kiem??? masakra.
podk³ad z wa³ka to jeszcze mo¿na jakos przetrawic bo sam tak kiedys musia³em zrobiæ drobne ³atki gdy kompresor wysiad³ . Po wyszlifowaniu by³o ok ale malowania wa³kiem nawet busa juz nie strawie
to sie wlasnie zdziwice tutaj ludzie sa calkiem inni i nikt sie nie przyglada co i jak bylo zrobione wazne ze kolor jest podobny i nie ma duzego wgniecenia i reszta jest oki np. w angli czy irlandki samochod jest traktowany jako rzecz ktora sie wymienia bez problemu wiec tutaj samochody sa tak zapuszczone i naprawiane ze naprawde brak slow moze w angi jeszcze jest troche normalniejszych wlascicieli ale tutaj w irlanadi to masara w autach w wiekszosci jest jak w smietniku i tym sie nikt nie przejmuje taka prawda o tym kraju ja tu juz jestem 3 lata oprucz kasy nic mnie nie trzyma ale coz jedni sa tacy inni tacy
Widzisz mazda1000, bo auto jest do jezdzenia. Ja na przyklad nie rozumiem polskiego zwyczaju kupowania aut za wielki (wielki stosunkowo do zarobkow) kredyt. Tutaj nawet lekarze nie jezdza super hiper nowkami, na ktore ich teoretycznie bylo by stac.
oto zdjecia autka ktore dzis robilem znaczy wymienailem przedni blotnik reszta bez zmian aha i jeszcze dzwi beda malowane zeby kolor weszed³ dobry a drzwi wygladaja jak ze zlomowsika ale lakierek bedzie szedl oto foteczki jutro zalacze po lakierowaniu
no i jeszcze w srodku auto z 97roku
ale nie powiem oprucz tego robimy takze auta dokladnie tylko wtedy szef nie moze sie wtracac ze swoimi technologiami hehe bo wszytstko psuje wiec nie myslcie ze tylko taka rzeznia u nas
Pozdro chlopaki
w tym nie ma tragedi gorzej jest jak cos swierzego z Pola przyjedzie <rzygi> to wtedy masakra i ciezko pozniej wyjechac z komory po wygrzaniu to wtedy wyjedzam w masce szczerze to 60% samochodw tak tu wyglada bez sciemy ale coz co kraj to obyczaj
Ze tak odswieze temat.Nie wiem czy wiecie ale tramwaje maluja walkami i nie moglem w to uwierzyc dopoki nie zobaczylem na wlasne oczy.Zero zaciekow, normalnie efekt jak w profesjonalnym zakladzie lakierniczym
Ze tak odswieze temat.Nie wiem czy wiecie ale tramwaje maluja walkami i nie moglem w to uwierzyc dopoki nie zobaczylem na wlasne oczy.Zero zaciekow, normalnie efekt jak w profesjonalnym zakladzie lakierniczym
Normalka.W Polsce ¶mieciary maluje siê chlorokauczukiem ALE gunem
to jest nie mo¿liwe,¿eby tak wa³kiem albo pêdzlem polakierowa³ w internecie ju¿ wiele bzdur widzia³em np.otwarcie auta za pomoc± pi³eczki tenisowej ,zobaczcie jak ten bia³y siê b³yszczy i co my¶licie,¿e zosta³ pomaziany pêdzlem???
Niedawno jak pare dni temu lakierowalem sobie drzwi do budynku - waleczkiem - farba wodna..
@resko...uwierz, mialbys wielka trudnosc w odroznieniu techniki lakierowania..
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum