Wys³any: 2010-08-01, 14:25 Jaki podk³ad mokro na mokro
0
lorakkr21
Pomóg³: 4 razy Posty: 123
Witam mam pytanie koledzy lakiernicy jakiego u¿ywacie podk³adu do malowania mokro na mokro ??? Jakiej firmy jaka cena i jak siê wam nim robi ??? Ja do tej pory u¿ywa³em Epoxydu Maxa Meyera ale chcê zrezygnowaæ z niego ze wzglêdu na cenê ( 254 z³ 2l ) mo¿e znacie co¶ tañszego ???
standox non stop filer ale cena troche drozsza od tego ktory uzywasz. uzywam teraz ranala cena okolo 40 zl za litr na nowe blachy malina gladka warstwa nie gazuje nic sie nie dzieje po wyschnieciu ladna powloka lakierowana do kupienia w mieszalniach sikkens. nie jest to gorna polka ale naprawde przyzwoity podklad mokry na mokre.
A jak siê nazywa ten Ranala bo kupi³em epoksyd ranala ale strasznie d³ugo schnie i jest strasznie ¶liski po wyschniêciu i ten chyba by nie da³ rady mokro na mokro ??!!?? Sam ju¿ nie wiem Mo¿e kto¶ u¿ywa co¶ innego ????
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum