Autor |
Wiadomość |
 |
marcin0045
|
Wysłany: 2010-08-16, 12:34 Galeria by Marcin
|
0
|
|
|
Marcin0045

|
Witam. Ostatnio lakierowa³em kilka elementów i postanowi³em je pokazaÌ do oceny. Sprzêt jaki posiadam do kompresor 50l marki Fini, mam trzy pistolety 1 do baz z dysz¹ 1.3 mm,2 do klaru z dysz¹ 1.4 a 3 do podk³adu z dysz¹ 1.8 mm pistolety s¹ niskiej jakoœci pierwsze dwa firmy Speedway a do podk³adu Fobo Lux II Na raznie nie staÌ mnie na lepszy sprzêt a marzy mi siê sprzêt SATA. Oczywiœcie posiadam reduktor pod pistolet , odwadnicz równie¿. Troszeczkê siê rozpisa³êm ale teraz przechodzimy do konkretów. Lakierowa³em bak i boczki z motoroweru marki Simon S51. Zosta³a po³o¿ona baza akrylowa z Novola dok³adnie z palety vw oto efekt koùcowy :
Bak byÂł polerowany poniewaÂż wystÂąpiÂła w jednym miejscu skĂłrka pomaraĂączy i byÂły dwa wtrÂącenia PolerowaÂłem go systemem 3M. ByÂło to moje pierwsze powaÂżne lakierowanie . Pozdrawaiam |
|
|
|
 |
magik16
|
Wysłany: 2010-08-21, 12:35
|
0
|
|
|
Przemo
|
fajnie wyszlo . Tez niedawno malowalem swoja mz 251 efekt podobny tylko tyle ze srebrny |
|
|
|
 |
marcin0045
|
Wysłany: 2010-08-21, 18:41
|
0
|
|
|
Marcin0045

|
DziĂŞki. Ostatnio lakierowaÂłem rĂłwnieÂż Simsona Sr50 wrzucĂŞ foty jak znajdĂŞ troszkĂŞ wiĂŞcej czasu.Do lakierowania szykuje mi siĂŞ przedni zderzak od Fiata CC 700 i bok samochodu (bo jest konkretna rysa ). |
|
|
|