Wys³any: 2010-08-20, 17:53 Lakier nie chce schn±æ
0
Witam mam taki problem znajomy za³atwi³ mi bezbarwny lakier (po³ysk) wczoraj zrobi³em próbê i pomalowa³em nim plastyk. Po 24 godzinach lakier nadal siê klei... czy dolanie jakiego¶ utwardzacza pomo¿e? Czy konieczne jest wygrzewanie tego lakieru po pomalowaniu?
No zada³em pytanie czy utwardzacz pomo¿e, wiêc wychodzi na to ¿e nie doda³em Czyli co utwardzacz pomo¿e? Tylko jaki wybraæ? pewnie dobrze by³oby jakbym dowiedzia³ siê co to za lakier? tylko z tym mo¿e byæ problem...
najprosciej idz do mieszalni a jesli nie dostaniesz <powinienes na 100%> kupic utwardzacz tej samej firmy co lakier bo inaczej moga byc problemy luszczenie odpadanie itp. ale to jest tylko moje zdanie powodzenia zycze
Za³atwianie lakieru a etykietka jest na tym chocia¿?
Zostaw to, id¼ do mieszalni i kup za 60z³ komplet z wiadomego ¼ród³a i o wiadomych parametrach.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum