Autor |
Wiadomo¶æ |
|
moto505
|
Wys³any: 2010-09-02, 15:47 Lakier Bezbarwny Pistoletem
|
0
|
|
|
|
Witam.
Mam pytanie, malowa³em plastiki od motoru spray'em, chcem daæ bezbarwny pistoletem.Bedzie dobrze? farba siê nie zwa¿y czy co¶ innego?
U¿y³em opcji szukam, ale takiego tematu nie ma.
Prosze o odpowiedz i nie usuwanie tematu, bo jest to dla mnie wa¿na sprawa. |
|
|
|
|
kubazjan
|
Wys³any: 2010-09-02, 17:12
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 246
|
w zasadzie nie powinno nic sie dziac...w zasadzie bo nie wiem jakiego spraya uzy³es??Czy to baza w sprayu czy akryl czy moze zupelnie do czegos innego przeznaczony tzw;spray do wszystkiego...Skoro chcesz polakierowac to pistoletem to juz moze byc po ptokach bo jesli zbyt dlugo bedziesz czekac po polakierowaniu sprayem to po pewnym czasie z³uszczy sie klar i bedzie dupa Na Twoim miejscu nie babra³ bym sie sprayami tylko dokupil wszystko w jednej mieszalni i polecial pistoletem...wtedy masz pewnosc ze nic sie nie spieprzy a i efekt bedzie gitara |
|
|
|
|
moto505
|
Wys³any: 2010-09-03, 13:32
|
0
|
|
|
|
U¿y³em akryl firmy MOTIP, tylko ¿e malowane by³o to gdzie¶ tydzieñ wcze¶niej a teraz chcem daæ bezbarwny, bo nie mia³em wcze¶niej czasu.To co jak dam bezbarwny jaki¶ samochodowy, jak pomaluje pistoletem to bêdzie dobrze? |
|
|
|
|
eMGi_91
|
Wys³any: 2010-09-03, 19:02
|
0
|
|
|
|
klar bêdzie z³azi³. Jak piszesz, ¿e masz lub masz doj¶cie do guna wiêc zacz±³bym od nowa.
-podk³ad.
-baza
-klar
a nawet jesli masz duz± dysze w gunie to sie tym nie przejmuj bo napewno lepiej bedzie to wygl±da³o jak ze spray'a .
i powiem Ci ¿e nie du¿o Ci wyjdzie lakieru na plastiki :P
motoru ? czy s_Q_trA ? |
|
|
|