Autor |
Wiadomość |
 |
NOVOL SUPPORT
|
Wysłany: 2010-09-20, 07:26 Opinie poszkoleniowe w firmie NOVOL.
|
0
|
|
|
PN.-PT. 7:30-15:30

|
ZakÂładam oddzielny wÂątek aby pozostali uÂżytkownicy forum mogli zobaczyĂŚ, Âże szkolenie ktĂłre przeprowadziliÂśmy dla niektĂłrych forumowiczĂłw nie byÂło Âżartem ale naprawdĂŞ siĂŞ odbyÂło. ProszĂŞ o wypowiedzi osoby, ktĂłre byÂły na ostatnim (forumowym) szkoleniu ale takÂże na innych, wczeÂśniejszych. ProszĂŞ o opinie i pomysÂły. Pozdrawiam!! |
_________________ NOVOLCustomerNETSupport. CarColorIT. NOVOL IT
 |
|
|
|
 |
scooter1978
|
Wysłany: 2010-09-20, 19:41
|
0
|
|
|
|
Witam. ByÂłem na tym szkoleniu przyznam Âże miaÂłem pewne obawy (bo wszystko odbyÂło siĂŞ drogÂą mailowÂą) ale ze szczerym sercem mogĂŞ poleciĂŚ szkolenie w NOVOLu. ByÂło super. Przyznam Âże byÂłem juÂż na kilku szkoleniach ale w NOVOLu wszystko Âświetnie wytÂłumaczone ,pokazane i wyprĂłbowane. Kolega werbujÂący na szkolenie MichaÂł bardzo konkretny facet. JeÂśli Masz okazjĂŞ jedÂź zobacz a nie poÂżaÂłujesz. Jeszcze raz DziĂŞkujĂŞ. |
|
 |
walo
|
Wysłany: 2010-09-20, 23:00
|
0
|
|
|
|
Witam. MieliÂśmy obawy jakie pisze scooter1978. PiszĂŞ w imieniu swoim, brata i szwagra i kaÂżdy jest tego samego zdania, Âże szkolenie byÂło SUPER. Co prawda nie miaÂłem okazji uczestniczyĂŚ w wielu takich szkoleniach ale dziĂŞki MichaÂłowi, ktĂłry nam to umoÂżliwiÂł (jeszcze raz WIELKIE DZIĂKI) no i oczywiÂście prowadzÂącemu Romanowi, ktĂłry jest fachowcem nad fachowcami wyjaÂśniÂło siĂŞ wiele rzeczy. Gdzie popeÂłnialiÂśmy b³êdy jak rĂłwnieÂż pokazaÂł nam kilka sztuczek jak usprawniĂŚ prace i zaoszczĂŞdziĂŚ kasĂŞ. Szkolenie na jakie moÂżna jeÂździĂŚ wiele razy i zawsze czÂłowiek wraca mÂądrzejszy. Roman wielki szacunek dla Ciebie i bardzo Ci dziĂŞkuje za to co nam pokazaÂłeÂś. Niech ÂżaÂłujÂą Ci co siĂŞ nie zapisali bo majÂą czego.
OczywiÂście MichaÂła trzymamy za sÂłowo (obiecaÂłeÂś kolejne szkolenie a My na nie czekamy)
No i oczywiÂście ekipa na szkoleniu rĂłwnieÂż bardzo fajna. |
|
|
|
 |
lakierok
|
Wysłany: 2010-09-21, 00:05
|
0
|
|
|
|
Ja teÂż im jeszcze dosÂłodzĂŞ, podziĂŞkowania dla caÂłej firmy Novol nie bĂŞdĂŞ tu wymieniaÂł bo wiadomo, koledzy juÂż napisali kto zaprosiÂł i kto wytÂłumaczyÂł ja dodam ze KtoÂś jeszcze za to zapÂłaciÂł .
Dodam ze Ja nie mia³em ¿adnych obaw, a osobiœcie chcia³ bym aby Novol pi¹³ siê w górê bo to firma Made in POLAND !!!!! |
|
|
|
 |
Giezet
|
Wysłany: 2010-09-26, 15:55
|
0
|
|
|

|
No wiĂŞc i ja jeszcze swoje trzy grosze dodam, jak wszyscy koledzy powyzej, z ktĂłrymi miaÂłem okazje w realu sie spotkac, i pogadac..
Oczywiscie potwierdzam, ze to szkolenie nie byÂło Âżadna ÂściemÂą, tylko na prawde w nim uczestniczylismy
Tak, jak napisaÂłem w innym temacie dot. tego szkolenia jestem bardzo wdzieczny MichaÂłowi(NOVOL SUPPORT), i instruktorowi Romanowi za peÂłen profesjonalizm w swojej pracy zarĂłwno od caÂłej strony organizacyjnej(MichaÂł), po fachowe wykÂłady teoretyczne, i zajĂŞcia praktyczne w kabinie(Roman).
Takiej porcji przydatnych informacji tych zarĂłwno teoretycznych, jak i praktycznych, jakÂą przerobiliÂśmy w dwa dni nie znajdziecie na Âżadnym forum..
Tak, jak @walo pisze - liczymy na kolejne szkolenie, jeszcze raz dzieki za wszystko, i do zobaczenia.. |
|
|
|
 |
Dementor
|
Wysłany: 2010-09-27, 11:50
|
0
|
|
|

|
A co na takim szkoleniu przerabiacie? Chodzi mi o zakres tematyczny. |
|
|
|
 |
Giezet
|
Wysłany: 2010-09-27, 23:35
|
0
|
|
|

|
Ogólnie to poszczególne etapy odbudowy pow³oki lakierniczej, zaleznie od danego przypadku, czyli np. jaka metoda przy piaskowaniu, co na go³¹ blache, jakie szpachle na dan¹ powierzchnie, dlaczego reaktywny, a nie epoksyd, jaki akrylowy, dlaczego tak, a nie inaczej, itd, itd
Zakres tematyczny bardzo szeroki - staralismy sie trzymac wytyczonego programu, aby jak najefektywniej go zrealizowac ale wiadomo jak to jest w tym temacie - kazdy miaÂł jakies pytania, niejasnosci, bo u nas sie robi tak, a u was inaczej...
WiĂŞc zakres tematyczny byÂł bardzo szeroki - tak jednym zdaniem |
|
|
|