Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
NOVOL SUPPORT 
Wysłany: 2010-09-20, 07:26   Opinie poszkoleniowe w firmie NOVOL.
0
UP DOWN
PN.-PT. 7:30-15:30

ZakÂładam oddzielny wÂątek aby pozostali uÂżytkownicy forum mogli zobaczyĂŚ, Âże szkolenie ktĂłre przeprowadziliÂśmy dla niektĂłrych forumowiczĂłw nie byÂło Âżartem ale naprawdĂŞ siĂŞ odbyÂło. ProszĂŞ o wypowiedzi osoby, ktĂłre byÂły na ostatnim (forumowym) szkoleniu ale takÂże na innych, wczeÂśniejszych. ProszĂŞ o opinie i pomysÂły. Pozdrawiam!!

scooter1978 
Wysłany: 2010-09-20, 19:41   
0
UP DOWN

Witam. ByÂłem na tym szkoleniu przyznam Âże miaÂłem pewne obawy (bo wszystko odbyÂło siĂŞ drogÂą mailowÂą) ale ze szczerym sercem mogĂŞ poleciĂŚ szkolenie w NOVOLu. ByÂło super. Przyznam Âże byÂłem juÂż na kilku szkoleniach ale w NOVOLu wszystko Âświetnie wytÂłumaczone ,pokazane i wyprĂłbowane. Kolega werbujÂący na szkolenie MichaÂł bardzo konkretny facet. JeÂśli Masz okazjĂŞ jedÂź zobacz a nie poÂżaÂłujesz. Jeszcze raz DziĂŞkujĂŞ. :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: :spoko:

walo
Wysłany: 2010-09-20, 23:00   
0
UP DOWN

Witam. Mieli¶my obawy jakie pisze scooter1978. Piszê w imieniu swoim, brata i szwagra :D i ka¿dy jest tego samego zdania, ¿e szkolenie by³o SUPER. Co prawda nie mia³em okazji uczestniczyæ w wielu takich szkoleniach ale dziêki Micha³owi, który nam to umo¿liwi³ (jeszcze raz WIELKIE DZIÊKI) no i oczywi¶cie prowadz±cemu Romanowi, który jest fachowcem nad fachowcami wyja¶ni³o siê wiele rzeczy. Gdzie pope³niali¶my b³êdy jak równie¿ pokaza³ nam kilka sztuczek jak usprawniæ prace i zaoszczêdziæ kasê. Szkolenie na jakie mo¿na je¼dziæ wiele razy i zawsze cz³owiek wraca m±drzejszy. Roman wielki szacunek dla Ciebie i bardzo Ci dziêkuje za to co nam pokaza³e¶. Niech ¿a³uj± Ci co siê nie zapisali bo maj± czego.
OczywiÂście MichaÂła trzymamy za sÂłowo (obiecaÂłeÂś kolejne szkolenie a My na nie czekamy) :spoko: :spoko:
No i oczywiÂście ekipa na szkoleniu rĂłwnieÂż bardzo fajna.

lakierok 
Wysłany: 2010-09-21, 00:05   
0
UP DOWN

Ja teÂż im jeszcze dosÂłodzĂŞ, podziĂŞkowania dla caÂłej firmy Novol nie bĂŞdĂŞ tu wymieniaÂł bo wiadomo, koledzy juÂż napisali kto zaprosiÂł i kto wytÂłumaczyÂł ja dodam ze KtoÂś jeszcze za to zapÂłaciÂł .
Dodam ze Ja nie mia³em ¿adnych obaw, a osobiœcie chcia³ bym aby Novol pi¹³ siê w górê bo to firma Made in POLAND !!!!! ;)

Giezet 
Wysłany: 2010-09-26, 15:55   
0
UP DOWN

No wiĂŞc i ja jeszcze swoje trzy grosze dodam, jak wszyscy koledzy powyzej, z ktĂłrymi miaÂłem okazje w realu sie spotkac, i pogadac.. :D

Oczywiscie potwierdzam, ze to szkolenie nie byÂło Âżadna ÂściemÂą, tylko na prawde w nim uczestniczylismy ;P
Tak, jak napisaÂłem w innym temacie dot. tego szkolenia jestem bardzo wdzieczny MichaÂłowi(NOVOL SUPPORT), i instruktorowi Romanowi za peÂłen profesjonalizm w swojej pracy zarĂłwno od caÂłej strony organizacyjnej(MichaÂł), po fachowe wykÂłady teoretyczne, i zajĂŞcia praktyczne w kabinie(Roman).

Takiej porcji przydatnych informacji tych zarĂłwno teoretycznych, jak i praktycznych, jakÂą przerobiliÂśmy w dwa dni nie znajdziecie na Âżadnym forum..

Tak, jak @walo pisze - liczymy na kolejne szkolenie, jeszcze raz dzieki za wszystko, i do zobaczenia.. :spoko:

Dementor
Wysłany: 2010-09-27, 11:50   
0
UP DOWN

A co na takim szkoleniu przerabiacie? Chodzi mi o zakres tematyczny.

Giezet 
Wysłany: 2010-09-27, 23:35   
0
UP DOWN

Ogólnie to poszczególne etapy odbudowy pow³oki lakierniczej, zaleznie od danego przypadku, czyli np. jaka metoda przy piaskowaniu, co na go³¹ blache, jakie szpachle na dan¹ powierzchnie, dlaczego reaktywny, a nie epoksyd, jaki akrylowy, dlaczego tak, a nie inaczej, itd, itd ;)

Zakres tematyczny bardzo szeroki - staralismy sie trzymac wytyczonego programu, aby jak najefektywniej go zrealizowac ale wiadomo jak to jest w tym temacie - kazdy miaÂł jakies pytania, niejasnosci, bo u nas sie robi tak, a u was inaczej...

WiĂŞc zakres tematyczny byÂł bardzo szeroki - tak jednym zdaniem :D

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Systemy mieszalnikowe

Odpowiedz do tematu