Wys³any: 2010-09-23, 12:35 Kombinacja podk³adów ratownie siê przed rdz±
0
Witam temat by³ wa³kowany studiowa³em forum karty techniczne producentów i potrzebuje rady ludzi którzy zmagaja sie z tym na co dzieñ. Problem jest taki ze robie sobie powolutku auto zabytkowe i zalezy mi na tym zeby jak najlepiej zabezpieczyc blache. Ogólnie mam duzo miejsc tam gdzie muszê szpachlowac ale przed tym chcia³bym dobrze to zabezpieczyc ¿eby do tego nie wracaæ. Mys³a³êm ¿eby pomin±c jakies brunoxy itp tylko daæ podk³ad reaktywny>akrylowy>epoxydowy>akrylowy wiem ze mozna na epox dac szapchle itp. ale zastanawia mnie to czy taka ilosc wartw cos da. Mam troche funduszy na to czasu tez i chcia³bym sie jakos pobawic zeby to trzyma³o.
Nie ma potrzeby zamykac epoksyd miedzy dwoma akrylami..Lepiej zainwestuj w markowe materialy...
Nie mam wiedzy na temat technologii restauracji zabytkow..(choc chetnie bym ja zglebil)..Slyszalem gdzies jednak , ze i szpachle stosuje sie epoksydowe..
Takze poszperaj gdzies po forum ..moze ktos juz pisal o tym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum