Witam.
Czy mo¿liwe jest aby oryginalny lakier bezbarwny schodzi³ tylko z jednego elementu na samochodzie. Samochód nie by³ podobno nigdy malowany, ma 20 lat. Dziwi mnie tylko to, ¿e lakier schodzi tylko z dachu. Jakie mog± byæ tego przyczyny?
...jesli nie byl nigdy wczesniej lakierowany to wed³ug mnie to pop rostu dlatego ze jego czas sie skonczy³...Kiedys sklad lakierow byl zupelnie inny niz teraz...Kwasne deszcze,zanieczyszczenie powietrza ,czeste mycie i zacz±³ z³azic...Ewentualnie ktos cos na niego wyla³ kiedys i stad te rewelacje...Widuje czasem takie autka gdzie klar z³azi nie tylko z dachów ale z calego pojazdu... i sa one zazwyczaj leciwe.Nic innego do g³owy mi nie przychodzi...pozdro.
a najczêstrzym powodem takiej usterki jest z³e przygotowanie pod³o¿a pod malowanie zadugi czas odczekiwania podczas nak³adania bazy zbyt gêsta baza
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum