|
|
|
Autor |
Wiadomość |
|
konkretny
|
Wysłany: 2010-10-08, 10:14 lakerowanie listew bocznych - laik
|
0
|
|
|
|
witam
posiadam scenica, na drzwiach i klapie bagaznika sa listwy - neistety w tym modelu czasem tak bywa, ze lakier odchodzi czesciowo z plastiku....
postanowilem wiec dac je do malowania, ale koszt jest wyzszy (przynajmniej tak mi podano) niz zakup listew z rozbitka lub anglika...
czy dam rade je pomalowac, a jesli tak to prosze o rade
1. jak uzyskac taka nierowna faktura jak jest teraz na listwach - malowalem juz plastiki, ale gladkie..
2. czym pomalowac (chodzi mi o marke podkladow i farb a nie koniecznie czy sprayem czy pistoletem,,...)
3. zalezy mi na trwalosci (ma znow byc -35, a bywa ze jest +30)
dziekuje z gory |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wysłany: 2010-10-08, 12:41
|
0
|
|
|
|
Do tego jest specjalny œrodek o nazwie "Struktura na plastik". A co do materia³ów to jest wiele firm i ka¿dy bedzie chwali³ t¹ na której pracuje lub której u¿ywa Ja polecam DuPont lub Standox. Na pewno nic ci nie "odpadnie" jeœli zastosujesz ich materia³y zgodnie z kart¹ techniczn¹ danego produktu Pozdrawiam! |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
|
|