|
|
|
Autor |
Wiadomość |
 |
red bonsai
|
Wysłany: 2010-11-08, 19:25 moje pierwsze podrygi... wiĂŞc moÂże kiedyÂś bĂŞdĂŞ dobry
|
0
|
|
|
|
Witam, chciaÂłbym "pochwaliĂŚ" siĂŞ nieÂśmiaÂło moimi pierwszymi prĂłbami malowania. Mam nadziejĂŞ, Âże nie zmiaÂżdÂżycie mnie krytykÂą, bo jestem dopiero na poczÂątku drogi, a, jest ona wÂąska cienka i krĂŞta, jak piorun z aerografu .
Czeka mnie jeszcze mnóstwo nauki i Ìwiczenia, a patrz¹c na wiêkszoœÌ prezentowanych tu prac daleko mi do Waszego poziomu, ale jak nie bêdê Ìwiczy³, to nie bêdê mia³ szansy zbli¿yÌ siê nawet do Waszego poziomu.
Czekam na konstruktywnÂą krytykĂŞ, i oczekuje wyrozumiaÂłoÂści w komentarzach
Nota bene, przewaÂżnie sÂą to prĂłby, z kolorami na wÂłasnych kaskach, no i takie tam wprawki
piÂła 3.jpg z nudĂłw i chĂŞci ĂŚwiczenia |
 |
Plik ściągnięto 66 raz(y) 640.61 KB |
|
|
|
|
 |
red bonsai
|
Wysłany: 2010-11-08, 19:32 i ciÂąg dalszy maziajĂłw jak to mĂłwi jedna pani
|
0
|
|
|
|
bak od CZtki, nie bĂŞdzie jeÂździÂł, niestety, a moÂże na szczĂŞÂście,
mĂłj pierwszy klajent, zadowolony bardzo, ale ja nie do koĂąca, podobno chodzi o to by goniĂŚ krĂłlika a nie go zÂłapaĂŚ
bak gĂłra 1.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 73 raz(y) 468.02 KB |
bak logo gryf 2.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 56 raz(y) 457.64 KB |
bak gĂłra1.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 47 raz(y) 500.93 KB |
bak bok2.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 51 raz(y) 521.67 KB |
bak bok 1.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 51 raz(y) 509.4 KB |
|
|
|
|
 |
sebsa
|
Wysłany: 2010-11-08, 23:08
|
0
|
|
|

|
hmmm no nie wiem trudno oceniac..... pokazales w sumie same wzorki......sprobuj cos trudniejszego jak juz sie obyles z aero powinno cos fajnego wyjsc |
_________________ w Âżyciu trzeba miec pasje-->AIRBRUSCH |
|
|
|
 |
red bonsai
|
Wysłany: 2010-11-09, 08:06
|
0
|
|
|
|
oczywiÂście, Âże wezmĂŞ siĂŞ za coÂś trudniejszego, ale mam trochĂŞ nawaÂł pracy w pracy i nie bardzo mam czas, mam pomysla na jeden z moich kaskĂłw, i pewnie pod koniec tyg, coÂś wrzucĂŞ, postaram siĂŞ nie robiĂŚ Âżadnych wzorkow, chyba Âże jako tlo, mam nadziejĂŞ, Âże wyjdzie to co zamierzam.
dziĂŞki za komentarz |
|
|
|
 |
red bonsai
|
Wysłany: 2010-11-09, 08:37
|
0
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
|
|