|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
red bonsai
|
Wys³any: 2010-11-08, 19:25 moje pierwsze podrygi... wiêc mo¿e kiedy¶ bêdê dobry
|
0
|
|
|
|
Witam, chcia³bym "pochwaliæ" siê nie¶mia³o moimi pierwszymi próbami malowania. Mam nadziejê, ¿e nie zmia¿d¿ycie mnie krytyk±, bo jestem dopiero na pocz±tku drogi, a, jest ona w±ska cienka i krêta, jak piorun z aerografu .
Czeka mnie jeszcze mnóstwo nauki i æwiczenia, a patrz±c na wiêkszo¶æ prezentowanych tu prac daleko mi do Waszego poziomu, ale jak nie bêdê æwiczy³, to nie bêdê mia³ szansy zbli¿yæ siê nawet do Waszego poziomu.
Czekam na konstruktywn± krytykê, i oczekuje wyrozumia³o¶ci w komentarzach
Nota bene, przewa¿nie s± to próby, z kolorami na w³asnych kaskach, no i takie tam wprawki
pi³a 3.jpg z nudów i chêci æwiczenia |
|
Plik ¶ci±gniêto 63 raz(y) 640.61 KB |
|
|
|
|
|
red bonsai
|
Wys³any: 2010-11-08, 19:32 i ci±g dalszy maziajów jak to mówi jedna pani
|
0
|
|
|
|
bak od CZtki, nie bêdzie je¼dzi³, niestety, a mo¿e na szczê¶cie,
mój pierwszy klajent, zadowolony bardzo, ale ja nie do koñca, podobno chodzi o to by goniæ królika a nie go z³apaæ
bak góra 1.jpg
|
|
Plik ¶ci±gniêto 72 raz(y) 468.02 KB |
bak logo gryf 2.jpg
|
|
Plik ¶ci±gniêto 54 raz(y) 457.64 KB |
bak góra1.jpg
|
|
Plik ¶ci±gniêto 47 raz(y) 500.93 KB |
bak bok2.jpg
|
|
Plik ¶ci±gniêto 49 raz(y) 521.67 KB |
bak bok 1.jpg
|
|
Plik ¶ci±gniêto 50 raz(y) 509.4 KB |
|
|
|
|
|
sebsa
|
Wys³any: 2010-11-08, 23:08
|
0
|
|
|
|
hmmm no nie wiem trudno oceniac..... pokazales w sumie same wzorki......sprobuj cos trudniejszego jak juz sie obyles z aero powinno cos fajnego wyjsc |
_________________ w ¿yciu trzeba miec pasje-->AIRBRUSCH |
|
|
|
|
red bonsai
|
Wys³any: 2010-11-09, 08:06
|
0
|
|
|
|
oczywi¶cie, ¿e wezmê siê za co¶ trudniejszego, ale mam trochê nawa³ pracy w pracy i nie bardzo mam czas, mam pomysla na jeden z moich kasków, i pewnie pod koniec tyg, co¶ wrzucê, postaram siê nie robiæ ¿adnych wzorkow, chyba ¿e jako tlo, mam nadziejê, ¿e wyjdzie to co zamierzam.
dziêki za komentarz |
|
|
|
|
red bonsai
|
Wys³any: 2010-11-09, 08:37
|
0
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
|
|