Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
Lucik
Wys³any: 2010-11-14, 23:03   Wynajem stanowiska, gdzie mo¿na polakierowaæ samochód.
0
UP DOWN

Forumowicze! Mam jedno pytanko, acz kolwiek spodziewam siê, ¿e odpowied¼ bêdzie skomplikowana i rozbudowana. Chcialbym polakierowaæ swój samochód, jednak teraz robi siê zimno, a ja w Warszawie nie mam gara¿u. Porad¼cie mi, co mogê wykombinowaæ. Czy jest jaki¶ pomys³, aby wynaj±c w Warszawie gara¿, gdzie móg³bym sobie prysn±æ autko? Jakie warunki potrzebuje dok³adnie w takim zimnym okresie - zimowym, jak np bêdzie mróz du¿y? Z góry dziêkujê za ka¿d± odpowied¼. Pozdrawiam!

lakierok 
Wys³any: 2010-11-15, 19:29   
0
UP DOWN

Pomóg³: 9 razy
Sk±d: Okolice
Najlepiej to by by³o jak by¶ sobie przygotowa³ auto do pry¶niêcia i da³ komu¶ ¿eby je pomalowa³ tzn. prysno³ sam lakier ( rozbieranie i sk³adanie zrobisz sam )

jak wynajmiesz sam gara¿ to powinien mieæ jakie¶ ogrzewanie dosyæ dobry kompresor jak do ca³o¶ci ( jak nie masz wprawy to nie grzej koz± aby nie zapali³y siê opary i aby¶ siê nie spali³ !!!! ) jak masz p³aciæ za wynajem gara¿u to lepiej zap³aæ za pry¶niêcie bêdzie ³adniej szybciej i bezpieczniej .

pozd. :spoko:

Frostt.pl

Lucik
Wys³any: 2010-11-15, 23:00   
0
UP DOWN

Dziêki! Jest to jakies pomys³. Chociarz przyznam, ¿e lakiernik, którego pyta³em chcia³ ode mnie 2000 za polakierowanie jednej strony samochodu (prawe drzwi przednie i tylne, b³otnik przód i ty³). Troche mnie zgie³a ta cena. samochecznezpiod nie wiele wiêcej byest tanie l wart.
Ale dziêki za podpowied¼. a jakie ogrzewanie jest tanie i bezpieczne?

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: