Witam.
Mam takie pytanie ile orientacyjnie kosztowalo by zakonserwowanie 2 tylnych nadkoli, usuniecie okolo 6cm babla z jednego nadkola i polerka calego samochodu? Ile na to mniej wiecej poszlo by lakieru? Lakier metalik. Z gory dziekuje za odpowiedzi.
A jaki samochód który rok itp ?? Pod b¹blem mo¿e byÌ dziura wszystko zale¿y co bêdzie jak ktoœ to oczyœci podaj wiêcej szczegó³ów to ci ktoœ powie dok³adniej !! a i sk¹d jesteœ jakie woj itp
Wow 2000 B5 i bÂąble na bÂłotniku, ja miaÂłem takiego paska z 1998 i oprĂłcz tylniej klapy uwazam go za wzĂłr zabezbieczeĂą antykorozyjnych . Obawiam siĂŞ, Âże to sÂą slady po czyjejÂś wczesniejszej robocie
No niestety masz racje.. auto bylo troche poobijane z jednej i drugiej strony.. A ktos po prostu spartolil robote i bezposrednio na szpachle kladl baze.. No i ponawiam pytanie jaki byl by koszt zrobienia tego co napisalem w pierwszym poscie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum