Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
Homer S. 
Wys³any: 2010-11-28, 08:42   Poszukiwany dobry podk³ad 1K
0
UP DOWN

Pomóg³: 19 razy
Jak w temacie potrzebujê podk³adu 1K takiego do nak³adania pêdzlem . Musi byæ 1K bo mam du¿o spawania roz³o¿onego na kilka miesiêcy . Na bie¿±co chce zabezpieczaæ miejsca spawane.A podk³adów 1K jest du¿o a mi chodzi o taki sprawdzony w praktyce czyli z dobr± opini± :)

Ryba 
Wys³any: 2010-11-28, 11:22   
0
UP DOWN

Pomóg³: 5 razy
Sk±d: Radomsko
Hmm nie napisa³e¶ co chcesz dalej z tym robiæ, czy bêdziesz normalnie lakierowaæ.

Ja takie rzeczy w robocie robiê mini± <wstyd>, ale tam to wszystko jest do dupy wiêc olewam system.

Natomiast u siebie stosujê podk³ad reaktywny 1K z Duxone - nak³adam w³a¶nie pêdzlem bezpo¶rednio z puszki, bez dodawania rozcieñczalnika i tak zostaje. Stosujê na miejsca typu spawane s³upki od wewn±trz itp ;)

Homer S. 
Wys³any: 2010-11-28, 11:41   
0
UP DOWN

Pomóg³: 19 razy
Budujê samochód i du¿o spawam czê¶æ elementów na koniec wypiaskujê i podk³ad ma je ,,w miêdzy czasie,, zabezpieczyæ .Wewn±trz drzwi w s³upkach, progach ma je zabezpieczyæ da zawsze (na ile siê da). Do czasu zespawania auta do kupy czê¶ci musz± byæ na nim i nie mam jak tego podk³adowaæ pistoletem. No o takie co¶ jak DUXONE 1K mi chodzi.

Ryba 
Wys³any: 2010-11-28, 11:49   
0
UP DOWN

Pomóg³: 5 razy
Sk±d: Radomsko
http://www.klakiernik.pl/...duct&prod_id=57

Tu jest wszystko o nim. Powinno siê go stosowaæ z rozcieñczalnikiem, ale przy nak±³daniu pêdzlem ola³em t± sprawê :D

zed
Wys³any: 2010-11-28, 20:58   
0
UP DOWN

Pomóg³: 7 razy
http://sdstds.sxcolor.inf...c/Tds/PL/pl/413

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materia³y

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów