Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Dawid1989 
Wysłany: 2010-11-28, 13:06   klepanie dachu >sposoby i patenty.
0
UP DOWN

Panowie robiê szkodê ca³kowit¹ przód i dach(nad szyb¹) przód ju¿ prawiê skoùczony lecz pasuje mi sie zabraÌ za dach>takie wiêksze uszkodzenie jest pod wzmocnieniem zaraz przy szybie.Zeby siê do niego dostaÌ pasuje mi wyci¹Ì przynajmniej po³owê wzmocnienia.I tu moje pytanie.RozwierciÌ na zgrzewach i zdemontowaÌ ca³oœÌ czy tylko po³owê pod któr¹ jest uszkodzenie.Chodzi o to ¿eby by³o profesjonalnie.Warsztat jest bardzo bardzo nowoczesny rama car o lider pomiar spanesi zgrzewarki itp shit. Pomó¿cie koledze :)

baqo 
Wysłany: 2010-11-29, 12:29   
0
UP DOWN

kilka zgrzewĂłw wiĂŞcej i odstrzelisz caÂły panel.
ale,o ile dobrze ciĂŞ zrozumiaÂłem jest to u gĂłry nad szybÂą,tu gdzie sÂą sÂłoneczniki.
jak tak to uÂżyj wpierw do tego ÂłyÂżki .
rozklej od spodu masĂŞ ,powypychaj dach ,a potem doklepiesz wzmocnienie i poÂłoÂżysz nowÂą gumĂŞ dla usztywnienie.
oczywiÂście przymiarka szyby .

Dawid1989 
Wysłany: 2010-11-30, 00:14   
0
UP DOWN

No to nie takie ³atwe bo goœÌ wbi³ sie pod takie ogromne p³ugi i troche na dachu odbi³ siê kszta³t lemiesza ^^ dzisiaj rozebra³em wzmocnienie i jutro zabiorê sie do klepania i czujê ¿e bêdzie meksyk bo blacha jest fest poprzeci¹gana

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Blacharstwo i inne naprawy

Odpowiedz do tematu