Jakie macie sposoby na czyszczenie ubran roboczych. Mam kilka kompletów ale na kazdych po zwyklym praniu w pralce zosyaje zaschnieta szpachla, szlichta i inne plamy . Probowalem troche wykruszyc zaschnieta szpachle ale zawsze cos zostaje/
Hmmmm... A np. nie wycieranie szpachelek o ubranie?
{no dobra przyznajê siê ¿e i ja tak czêsto robiê. Jakie¶ takie stare g³upawe przyzwyczajenie -czy mo¿e odruch }
Ale czy da siê takie co¶ usun±æ... Chyba nie. Jedyne to zmieniæ nawyki i odruchy.
{Ja czyszczê szpachelkê o szpachelkê i jak ju¿ nic na nich nie ma i idê od³o¿yæ to i tak tym cholernym odruchem prawie zawsze poci±gnê nimi po ubraniu. To strasznie dra¿ni±cy odruch i nawyk, tym bardziej ¿e i tak po chwili myjê je pêdzelkiem w puszcze z nitrem }
bardziej mi chodzilo o szlichte bo duzo matuje na mokro i zawsze cos pocieknie na ubranie.
Moze s± jakies ¶rodki ktore wypior± te plamy. Probowa³em waniszem ale nie da³o rady.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum