Autor |
Wiadomość |
 |
rybok16
|
Wysłany: 2010-12-19, 16:06 lakier bezbarwny przejscie pomcy
|
0
|
|
|

|
ostatnio lakierowaÂłem biaÂłe reno kango i po spolerowaniu na przejÂściu jest widoczna ruÂżnica lakieru starego i nowego po prostu lakier nowy jest tak jagby rzuÂłciejszy od orginalnego nie wiem co jest przyczynÂą |
|
|
|
 |
Âłysy73
|
Wysłany: 2010-12-19, 19:12
|
0
|
|
|
|
Witam.
Jeœli widzisz t¹ ró¿nicê tylko w miejscu przejœcia, to chyba nieodpowiednio do tej operacji by³o przygotowane pod³o¿e albo nieodpowiednio takie przejœcie wykona³eœ, a byÌ mo¿e te dwa b³êdy by³y wykonane jednoczeœnie.
Nie wiadomo jak to ÂŻĂÂłciejsze { } miejsce dokÂładnie wyglÂąda. MoÂże pokaÂż kolegom jakieÂś dobre foto?
Pozdro |
|
|
|
 |
rybok16
|
Wysłany: 2010-12-19, 19:32
|
0
|
|
|

|
niestety nie mam tych zdjêÌ wszystko by³o jak zawsze ale jakoœ ogunie ca³oœÌ sie w oko nie rzuca ale w³aœnie na ³¹czeniu widaÌ tak jagby by³y do 200ml bezbarwnego kropl zultego kiedyœ s³ysza³em ze szybki lakier jest ¿u³ciejszy |
_________________ nissan 350 z
 |
|
|
|
 |
lukas94
|
Wysłany: 2010-12-28, 21:23
|
0
|
|
|
lukas94
|
nie koniecznie szybki lakier jest zó³ciejszy wolne tez sa ¿ó³ciejsze. kwestia uzywania sprawdzonych klarow oraz sposób przygotowania miejsca na przejscie. bo jezeli cieniowales poza miejcem wczesniej przygotowanym do tego to taki efekt uzyzkasz nawet z najlepszego klaru. |
|
|
|
 |
kamil__b
|
Wysłany: 2011-01-15, 23:04
|
0
|
|
|
|
na bialym kolorze, po calym matowaniu podkladu, oklejaniu itp itd, bierzesz polerke, paste, i polerujesz miejsce przejscia aby zebrac brud:) ... wtedy wszystko jest cacy, przejscia nei widaĂŚ:) |
|
|
|