Autor |
Wiadomość |
 |
Lucik
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:31 Gdzie lakierowaĂŚ w warszawie?
|
0
|
|
|
|
witam wszystkich. SÂłuchajcie! Mam takie pytanie. chciaÂłbym handlowaĂŚ samochodami (kupowaĂŚ uszkodzone, lub rozbite, a sprzedawaĂŚ naprawione). Niewstety jednak nie mam garaÂżu, a mieszkam w Warszawie. MoÂżecie mi cos poradziĂŚ? MyÂślaÂłem o wynajĂŞciu garaÂżu. Tylko pytanie, czy wÂłaÂściciel wynajmujÂący mi garaÂż nie bĂŞdzie miaÂł nic przeciwko temu, ze u niego w garaÂżu rozbieram samochĂłd, lakieruje go itp. Cenne sÂą dla mnie wszystkie rady. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2011-01-12, 12:22
|
0
|
|
|
|
Lucik napisał/a: | MoÂżecie mi cos poradziĂŚ? MyÂślaÂłem o wynajĂŞciu garaÂżu. Tylko pytanie, czy wÂłaÂściciel wynajmujÂący mi garaÂż nie bĂŞdzie miaÂł nic przeciwko temu, ze u niego w garaÂżu rozbieram samochĂłd, lakieruje go itp. Cenne sÂą dla mnie wszystkie rady. Pozdrawiam. | to raczej nie przejdzie, jak juz to wynajac samodzielnie pomieszczenie |
|
 |
Lucik
|
Wysłany: 2011-01-12, 19:00
|
0
|
|
|
|
Ok. Tylko jak to samodzielne pomieszczenie? Mam szukaÌ w rubryce : "wynajme warsztat"? Pytam o wszelkie szczegó³y, bo nie ukrywam, ¿e narazie jestem w tym zupe³nie zielony. |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2011-01-12, 21:51
|
0
|
|
|
|
poprostu wynajÂąc warsztat tylko dla siebie, a nie wynajmowac u kogoÂś kto tam na dodatek pracuje bo to troche dziwne by bylo... agdzie szukac to ja nie wiem |
|
 |
jacenty 741
|
Wysłany: 2011-01-12, 22:36
|
0
|
|
|
|
Kalbi,a mo¿e Ty wydzier¿awisz Lucikowi jak¹œ komórkê? |
|
|
|
 |
Lucik
|
Wysłany: 2011-01-12, 23:06
|
0
|
|
|
|
No dobra! Narazie dziĂŞki! Gorzej, Âże wynajĂŞcie warsztatu, to koszty typu 1500 zÂł. miesiĂŞcznie. Narazie mnie nie staĂŚ na takie koszta, ale coÂś pomyÂśle. DziĂŞki. |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2011-01-13, 06:57
|
0
|
|
|
|
Lucik napisał/a: | Gorzej, Âże wynajĂŞcie warsztatu, to koszty typu 1500 zÂł. miesiĂŞcznie | gdzie tak tanio znalazÂłeÂś? to chyba nie warsztatu, tylko komĂłrki...
jacenty 741 napisał/a: | albi,a moÂże Ty wydzierÂżawisz Lucikowi jak¹œ komĂłrkĂŞ? |
oj chyba byÂśmy zgÂłupieli |
|
 |
fan_audi
|
Wysłany: 2011-01-30, 19:32
|
0
|
|
|
|
Lucik,
a jak daleko od warszawki chcesz cos wynajac? |
|
|
|
 |
Lucik
|
Wysłany: 2011-02-01, 16:37
|
0
|
|
|
|
Nie wiem. Ja mam takie miejsce, ale niestety 110 km od Warszawy. coÂś bliÂżej by sie przydaÂło, wiadomo, ze im bliÂżej, tym lepiej. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2011-02-01, 22:45
|
0
|
|
|

|
kalbi napisał/a: | Gorzej, Âże wynajĂŞcie warsztatu, to koszty typu 1500 zÂł. miesiĂŞcznie
gdzie tak tanio znalazÂłeÂś? to chyba nie warsztatu, tylko komĂłrki... |
to przeslanie dla wszystkich tych co sie dziwia dlaczego tak drogo do tego oplaty zusy i inne i wychodzi 3000zl na miesiac w tym przypadku samych oplat do tego material i jakos trzeba to urobic:) a co do garazu to postaw sobie blaszaka obok domu,rob blacharke oraz kosmetyke a do malowania gdzies oddawaj na poczatek zeby sie sasiedzi nie srali:) bo j/w napisane wynajecie garazu wielki koszt,musialbys miec naprawde dosc duzo coraz to nowych aut,a jak wiadomo juz nie sprzedaja sie tak autka jak kiedys...no chyba ze mozesz poprobowac, ja jak zaczynalem to tez malowalem u znajomego mechanika ktory ma swoje i dal mi jeden wjazd za pare groszy,moze i bylo ciasno ale nie bylo zle |
|
|
|
 |
Lucik
|
Wysłany: 2011-02-02, 23:18
|
0
|
|
|
|
DziĂŞki za rady, ale problem w tym, Âże jak mam postawiĂŚ blaszaka w wawie? Obok bloku mieszkalnego, na lewo? Pozdrawiam. Mam pomysÂł zawoziĂŚ sobie takie autko do lakierowania, czy naprawiania na wieÂś do siebie. Co prawda to 110 km od wawki, ale wszystko zaleÂży czy na danym autko bym zarobiÂł i ile. PoniewaÂż jeÂśli by siĂŞ okazaÂło, Âże tyle zarobie, Âże mogĂŞ sobie pozwoliĂŚ na wyjazd na wioskĂŞ, to spoko. |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2011-02-03, 00:54
|
0
|
|
|

|
hehe no wyjazd na wioske 100km nie jest chyba az taki drogi co???no i prawidlowa decyzja,nikt nic nie widzi,cisza spokoj...auta wracaja piekne..:Dpowodzonka:P |
|
|
|
 |
Lucik
|
Wysłany: 2011-02-03, 21:01
|
0
|
|
|