Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Lucik
Wysłany: 2011-01-11, 23:31   Gdzie lakierowaĂŚ w warszawie?
0
UP DOWN

witam wszystkich. SÂłuchajcie! Mam takie pytanie. chciaÂłbym handlowaĂŚ samochodami (kupowaĂŚ uszkodzone, lub rozbite, a sprzedawaĂŚ naprawione). Niewstety jednak nie mam garaÂżu, a mieszkam w Warszawie. MoÂżecie mi cos poradziĂŚ? MyÂślaÂłem o wynajĂŞciu garaÂżu. Tylko pytanie, czy wÂłaÂściciel wynajmujÂący mi garaÂż nie bĂŞdzie miaÂł nic przeciwko temu, ze u niego w garaÂżu rozbieram samochĂłd, lakieruje go itp. Cenne sÂą dla mnie wszystkie rady. Pozdrawiam. :)

kalbi 
Wysłany: 2011-01-12, 12:22   
0
UP DOWN

Lucik napisał/a:
MoÂżecie mi cos poradziĂŚ? MyÂślaÂłem o wynajĂŞciu garaÂżu. Tylko pytanie, czy wÂłaÂściciel wynajmujÂący mi garaÂż nie bĂŞdzie miaÂł nic przeciwko temu, ze u niego w garaÂżu rozbieram samochĂłd, lakieruje go itp. Cenne sÂą dla mnie wszystkie rady. Pozdrawiam. :)
to raczej nie przejdzie, jak juz to wynajac samodzielnie pomieszczenie

Lucik
Wysłany: 2011-01-12, 19:00   
0
UP DOWN

Ok. Tylko jak to samodzielne pomieszczenie? Mam szukaÌ w rubryce : "wynajme warsztat"? Pytam o wszelkie szczegó³y, bo nie ukrywam, ¿e narazie jestem w tym zupe³nie zielony. ;)

kalbi 
Wysłany: 2011-01-12, 21:51   
0
UP DOWN

poprostu wynajÂąc warsztat tylko dla siebie, a nie wynajmowac u kogoÂś kto tam na dodatek pracuje bo to troche dziwne by bylo... agdzie szukac to ja nie wiem

jacenty 741
Wysłany: 2011-01-12, 22:36   
0
UP DOWN

Kalbi,a mo¿e Ty wydzier¿awisz Lucikowi jak¹œ komórkê? ;P

Lucik
Wysłany: 2011-01-12, 23:06   
0
UP DOWN

No dobra! Narazie dziĂŞki! Gorzej, Âże wynajĂŞcie warsztatu, to koszty typu 1500 zÂł. miesiĂŞcznie. Narazie mnie nie staĂŚ na takie koszta, ale coÂś pomyÂśle. DziĂŞki.

kalbi 
Wysłany: 2011-01-13, 06:57   
0
UP DOWN

Lucik napisał/a:
Gorzej, Âże wynajĂŞcie warsztatu, to koszty typu 1500 zÂł. miesiĂŞcznie
gdzie tak tanio znalazÂłeÂś? to chyba nie warsztatu, tylko komĂłrki...

jacenty 741 napisał/a:
albi,a mo¿e Ty wydzier¿awisz Lucikowi jak¹œ komórkê?

oj chyba byÂśmy zgÂłupieli

fan_audi
Wysłany: 2011-01-30, 19:32   
0
UP DOWN

Lucik,
a jak daleko od warszawki chcesz cos wynajac?

Lucik
Wysłany: 2011-02-01, 16:37   
0
UP DOWN

Nie wiem. Ja mam takie miejsce, ale niestety 110 km od Warszawy. coÂś bliÂżej by sie przydaÂło, wiadomo, ze im bliÂżej, tym lepiej. :) Pozdrawiam.

gugun 
Wysłany: 2011-02-01, 22:45   
0
UP DOWN

kalbi napisał/a:
Gorzej, Âże wynajĂŞcie warsztatu, to koszty typu 1500 zÂł. miesiĂŞcznie
gdzie tak tanio znalazÂłeÂś? to chyba nie warsztatu, tylko komĂłrki...

to przeslanie dla wszystkich tych co sie dziwia dlaczego tak drogo do tego oplaty zusy i inne i wychodzi 3000zl na miesiac w tym przypadku samych oplat do tego material i jakos trzeba to urobic:) a co do garazu to postaw sobie blaszaka obok domu,rob blacharke oraz kosmetyke a do malowania gdzies oddawaj na poczatek zeby sie sasiedzi nie srali:) bo j/w napisane wynajecie garazu wielki koszt,musialbys miec naprawde dosc duzo coraz to nowych aut,a jak wiadomo juz nie sprzedaja sie tak autka jak kiedys...no chyba ze mozesz poprobowac, ja jak zaczynalem to tez malowalem u znajomego mechanika ktory ma swoje i dal mi jeden wjazd za pare groszy,moze i bylo ciasno ale nie bylo zle

Lucik
Wysłany: 2011-02-02, 23:18   
0
UP DOWN

DziĂŞki za rady, ale problem w tym, Âże jak mam postawiĂŚ blaszaka w wawie? Obok bloku mieszkalnego, na lewo? ;) Pozdrawiam. :) Mam pomysÂł zawoziĂŚ sobie takie autko do lakierowania, czy naprawiania na wieÂś do siebie. Co prawda to 110 km od wawki, ale wszystko zaleÂży czy na danym autko bym zarobiÂł i ile. PoniewaÂż jeÂśli by siĂŞ okazaÂło, Âże tyle zarobie, Âże mogĂŞ sobie pozwoliĂŚ na wyjazd na wioskĂŞ, to spoko. :)

gugun 
Wysłany: 2011-02-03, 00:54   
0
UP DOWN

hehe no wyjazd na wioske 100km nie jest chyba az taki drogi co???no i prawidlowa decyzja,nikt nic nie widzi,cisza spokoj...auta wracaja piekne..:Dpowodzonka:P

Lucik
Wysłany: 2011-02-03, 21:01   
0
UP DOWN

DziĂŞki! :) Pozdrawiam.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorĂłw

Odpowiedz do tematu