Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
bynio1991
Wys³any: 2011-02-09, 22:07   Kupno u¿ywanego pistoletu
0
UP DOWN

Witam,
Przymierzam siê do kupna u¿ywanego pistoletu. Móg³by mi kto¶ na co zwracaæ szczególn± uwagê przy zakupie ? Jest to transakcja na odleg³o¶æ. Konkretnie rozchodzi siê o Airgunsa AZ30 MS HTE

³ysy73 
Wys³any: 2011-02-09, 23:48   
0
UP DOWN

Pomóg³: 23 razy
A có¿ tu Ci ma kto¶ doradziæ?
Z fotek to tylko mo¿esz oceniæ go wizualnie, a to nie musi odpowiadaæ stanowi technicznemu.
Gdyby to by³ jaki¶ bardzo nowy model to mia³by¶ jak±¶ tam pewno¶æ ¿e nie przepompowa³ ju¿ przez siebie cystern lakierów, a tak.... totolotek - i do czasu osobistych testów nie pozostaje nic innego jak wierzyæ w zapewnienia sprzedaj±cego.
A jak masz daleko i chcesz jako¶ niby przetestowaæ na odleg³o¶æ to jedyne co mi przychodzi do g³owy to aby sprzedaj±cy nagra³ test tego guna jak i czy równomiernie rozk³ada materia³ {np. test na papierze} i wys³a³ Ci ten filmik. Tylko to te¿ takie.... G...uzik warte.
Pozdrawiam i ¿yczê udanego zakupu.

Robertlodz09 
Wys³any: 2011-02-10, 01:34   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
Kolego! U¿ywany pistolet to jest jak napisa³ ju¿ kolega ³ysy73 :tak: tzw. loteria ;) Zale¿y jak go kto¶ "u¿ywa³" :tak: Podobnie jest np. z samochodami :tak: Jeden dba ,czy¶ci ,myje ,je¿dzi do warsztatu itp.itd. a drugi tylko je¿dzi i "ma wszystko w d...ie" ;) Nie zrozum mnie ¿le ja nie odradzam kupna tzw. "u¿ywki" ;) sam ju¿ odkupowa³em u¿ywane pistolety :tak: tylko wszystko zale¿y od tzw. "stanu przedmiotu" i "ceny zakupu" :tak: Zawsze nale¿y siê liczyæ z tym ¿e taki "u¿ywany pistolet" bedzie wymaga³ "wk³adu finansowego" w postaci wymiany "zestawu naprawczego" oraz uszczelek :tak: Musisz siê dowiedzieæ czy do modelu jaki chcesz kupiæ ,mo¿na "to" dostaæ i jaka jest tego "cena" :tak: Nastêpnie dodajesz do tej sumy ,koszt "zakupu pistoletu" i ca³o¶æ sumy odejmujesz od ceny "nowego" :tak: Wiesz lepiej byæ przygotowanym na tzw. "najgorsze" ;) "Nie strasze" :nie: ale prawie wszystkie pistolety jakie "odkupowa³em" to na "dzieñ dobry" wymaga³y "remontu" :tak: Nawet ostatnio znajomy "odkupi³" Air Gunse AZ3 ,która to tylko nadawa³a siê do tzw."ma³ego remontu" ^^
Dobrze ¿e przynajmniej "ma³o kosztowa³a" :tak: ale przesz³o 200z³ musia³ do niej "do³o¿yæ" :tak: Tyle kosztowa³a g³owica i dysza z iglic± :tak: Pozdrawiam! :spoko:
ps.Musze dodaæ ¿e czasami mo¿na kupiæ "u¿ywke" w idealnym stanie :tak: wszystko zale¿y tylko od "cz³owieka" który ten pistolet "u¿ywa³" ;)

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: