Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
micri 
Wysłany: 2011-02-12, 22:08   Wycena naprawy blacharskiej (budowa rajdĂłwki astra gsi)
0
UP DOWN

Witam miaÂłem w zeszÂłym roku powaÂżnego dzwona na rajdzie a mianowicie drzewo stronÂą pilota i wÂłaÂśnie jestem w trakcie budowy nowej rajdĂłwki.Mam juÂż karoserie od gsi klatka max rozbudowana IRECO i przyszedÂł czas na blacharkĂŞ.Ile Panowie kosztowaÂła by taka robĂłtka bo chciaÂłbym wiedzieĂŚ zanim postawie auto do blacharza. W ramach przypomnienia karoseria OPEL ASTRA GSI 3 DRZWIOWA HATCHBACK.

-Tylnie prawe nadkole skorodowane wymiana reperaturki + wlew paliwa
-zaspawanie otworĂłw w tylniej scianie po zapinkach klapy (2 otwory wielkoÂści palca wskazujacego hehe)
-wstawienie podÂłogi pod fotelem pasaÂżera

Czekam na info i pozdrawiam wszystkich

matejko 
Wysłany: 2011-02-14, 00:08   Re: Wycena naprawy blacharskiej (budowa rajdĂłwki astra gsi)
0
UP DOWN
matejko

micri napisał/a:
Witam miaÂłem w zeszÂłym roku powaÂżnego dzwona na rajdzie a mianowicie drzewo stronÂą pilota i wÂłaÂśnie jestem w trakcie budowy nowej rajdĂłwki.Mam juÂż karoserie od gsi klatka max rozbudowana IRECO i przyszedÂł czas na blacharkĂŞ.Ile Panowie kosztowaÂła by taka robĂłtka bo chciaÂłbym wiedzieĂŚ zanim postawie auto do blacharza. W ramach przypomnienia karoseria OPEL ASTRA GSI 3 DRZWIOWA HATCHBACK.

-Tylnie prawe nadkole skorodowane wymiana reperaturki + wlew paliwa
-zaspawanie otworĂłw w tylniej scianie po zapinkach klapy (2 otwory wielkoÂści palca wskazujacego hehe)
-wstawienie podÂłogi pod fotelem pasaÂżera

Czekam na info i pozdrawiam wszystkich

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
witam czesc

powiem ci koledze w vw golfie 3 jak byÂł sie pytaĂŚ za sama reperaturke tu gdzie wlew paliwa spiewali nawet do 300zÂł oczywiscie bez malowania:)

ale znalazÂł chÂłopakĂłw poza miastem i zrobili mu pieknie za 150zÂł z konserwacja tego co wymieniali
Âłacznie wyszÂło mu 150zÂł robota +40zÂł reperaturka =190zÂł teraz tylko malowanie :)

ale pewnie za ta robote co ty masz to zapÂłacisz z 500zÂł to spokojnie + -

nie jestem blacharzem

fan_audi
Wysłany: 2011-02-14, 11:18   
0
UP DOWN

o ile pamietam to reperaturka w calosci nie obejmuje wlewu paliwa w astrze i raczej wymiana calego tylnego blotnika by wchodzila jesli masz skorodowany wlew .ja mialem skorodowane nadkole i wstawilem reperaturke.2 lata pozniej musialem wyciac wlew bo klapka odpadla i nie bylo do czego przyspawac to ze szrota innego wycialem i wstawilem.i pewnie wewnetrzna strona blotnika jest ostro skorodowana (w mojej byla jedna wielka dziura)zobaczysz jak odchylisz tapicerke to napewno podniesie lekko koszty.u nas biora 250 za lakier+100 za wstawienie ale chlopaki tez robia po godzinach i tu stawka jest zdecydowanie inna :cool:

[ Dodano: 2011-02-14, 11:21 ]
zapomnialem dodac ze normalnie wujo w serwisie bierze od 350 w gore za samo lakierowanie a za blacharke lepiej nie pytac pozdr

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Blacharstwo i inne naprawy

Odpowiedz do tematu