Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
g00ral
Wysłany: 2011-02-17, 09:27   Âźle wspawany sÂłupek - porada
0
UP DOWN

Witam. Jakiœ czas temu mia³em st³uczkê. Do wymiany poszed³ s³upek, jednak "fachowiec" który mi to robi³ musia³ Ÿle go pospawaÌ, poniewa¿ uszczelka drzwi nie dolega w okolicach spawania do s³upka(brakuje ok. 0,5 cm). Podobno spaw wci¹gn¹³ s³upek do œrodka. Czy mo¿na jakoœ wypchn¹Ì ten s³upek ¿eby by³o cacy? Myœla³em, ¿eby mo¿e dodatkow¹ uszczelkê albo jak¹œ gumê kupiÌ, coby nie wia³o w czasie jazdy ale nie wiem czy to w ogóle bêdzie mia³o sens...
pozdrawiam

kalbi 
Wysłany: 2011-02-17, 19:47   
0
UP DOWN

a czy nie proœciej iœÌ do tego fachowca by poprawi³?

Dawid1989 
Wysłany: 2011-02-17, 23:36   
0
UP DOWN

to nie by³ fachowiec tylko ****milimetr roznicy to jest du¿a a co dopiero pó³ centa. jedŸ do typa i sk³adaj reklamacje

g00ral
Wysłany: 2011-02-17, 23:52   
0
UP DOWN

oczywiœcie, ¿e tak zrobiê, tylko chcia³em sie najpierw tutaj spytaÌ w jaki sposób on to mo¿e poprawiÌ, ¿eby jeszcze bardziej nie zwalil roboty bo do cz³owieka nie mam ju¿ zaufania. Wyci¹gn¹Ì go?

Dawid1989 
Wysłany: 2011-02-18, 00:23   
0
UP DOWN

ciêzko powiedzieÌ nie widz¹c tego na oczy ale raczej trzeba wyci¹Ì s³upek i ponownie wstawiÌ zgodnie z d³ugoœciami i przek¹tnymi pionowymi i poziomymi branymi z roznych punktów.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Blacharstwo i inne naprawy

Odpowiedz do tematu