Autor |
Wiadomość |
 |
wsmpw
|
Wysłany: 2011-03-22, 14:28 spojler lotka
|
0
|
|
|
PaweÂł WSM

|
witam chce uzyskaĂŚ jednoznaczÂą i prawidÂłowÂą technologie pomalowania
czegoÂś w stylu gumy gĂŞstej twardej jakby... materiaÂł stosowany na lotki spojlery oryginalne w renault
element wyglÂąda tak:
 |
|
|
|
 |
jacenty 741
|
Wysłany: 2011-03-22, 20:23
|
0
|
|
|
|
Ale to jest TA lotka?JuÂż polakierowana?Czy to zdjĂŞcie poglÂądowe? |
|
|
|
 |
wsmpw
|
Wysłany: 2011-03-23, 09:22
|
0
|
|
|
PaweÂł WSM

|
tak polakierowana ale jest polakierowana tak Âże lakier spĂŞkaÂł...
plan jest taki zeby to scansolem zmyĂŚ i zrobiĂŚ jak trzeba Âżeby mi nie pĂŞkaÂło |
|
|
|
 |
raper66
|
Wysłany: 2011-03-23, 12:42
|
0
|
|
|
|
wsmpw napisał/a: | tak polakierowana ale jest polakierowana tak Âże lakier spĂŞkaÂł...
plan jest taki zeby to scansolem zmyĂŚ i zrobiĂŚ jak trzeba Âżeby mi nie pĂŞkaÂło |
do klaru uelastyczniacz koÂło 5% musisz daĂŚ i bĂŞdzie git nie popĂŞka |
|
|
|
 |
wsmpw
|
Wysłany: 2011-03-23, 20:56
|
0
|
|
|
PaweÂł WSM

|
a podkÂład lotka jest w 80 % pozbawiona juÂż wszystkich 5 warstw farby podkÂład zwykÂły 2k daĂŚ dolaĂŚ uelastyczniacza ? i do claru teÂż? |
|
|
|
 |
wsmpw
|
Wysłany: 2011-03-24, 16:26
|
0
|
|
|
PaweÂł WSM

|
i jak nikt mi nie poradzi podpowie czy napiszecie Âżebym szukaÂł odpowiedzi w tematach gdzie kaÂżdy post jest nie na temat i podwaÂża wiedze kolejnego ... |
|
|
|
 |
tresorex
|
Wysłany: 2013-08-07, 10:00
|
0
|
|
|
|
Witam
Mam w swoim aucie dysze spryskiwaczy lamp w kolorze czarnym i chciaÂłem je pomalowaĂŚ. ZdemontowaÂłem jednÂą z nich i okazaÂło siĂŞ Âże nie sÂą plastikowe jak mi siĂŞ wydawaÂło tylko gumowe. Na wewnĂŞtrzny plastik w ktĂłrym sÂą mocowania i przewody naÂłoÂżona jest ok 2mm gruboÂści guma. Teraz moje pytanie. Czy da siĂŞ to pomalowaĂŚ pod kolor auta? Czy farba nie popĂŞka? Nie chciaÂłbym zniszczyĂŚ tych dysz bo trudno je dostaĂŚ i sÂą drogie. MalowaĂŚ to bĂŞdzie mĂłj kolega lakiernik amator razem z kilkoma innymi czĂŞÂściami auta. |
|
|
|