Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
raper66
Wysłany: 2011-04-08, 16:22   Otwarcie mieszalni co potrzeba
0
UP DOWN

Mam pomys³ na biznes chcê otworzyÌ mieszalnie mam dobra lokalizacjê i trochê funduszy na wyposa¿enie co mi bêdzie potrzebne ? skad wzi¹œÌ wyposa¿enie z góry dziêki za porady

berag1 
Wysłany: 2011-04-09, 10:12   
0
UP DOWN

raper66 napisał/a:
co mi bêdzie potrzebne ? skad wzi¹œÌ wyposa¿enie z góry dziêki za porady

BĂŞdzie Ci potrzebny dobry kolorysta, a systemĂłw mieszalnikowych na rynku masz od groma.

raper66
Wysłany: 2011-04-11, 10:07   
0
UP DOWN

berag1 napisał/a:
raper66 napisał/a:
co mi bêdzie potrzebne ? skad wzi¹œÌ wyposa¿enie z góry dziêki za porady

BĂŞdzie Ci potrzebny dobry kolorysta, a systemĂłw mieszalnikowych na rynku masz od groma.

jak bym chciaÂł np R-M to co musze zrobiĂŚ od producenta dostaje mieszalnik i sprzet czy kupuje sam jakie sÂą ceny +- za system czyli wagi ,pigmenty itp wyposaÂżenie?

berag1 
Wysłany: 2011-04-11, 15:09   
0
UP DOWN

osprzĂŞt czyli rama mieszalnika, waga stolik, wzorniki, tablice kolorystyczne, program do recepturowania i czasami kompa dostajesz w dzierÂżawĂŞ zazwyczaj, a za miksy trzeba pÂłaciĂŚ.

raper66
Wysłany: 2011-04-14, 12:16   
0
UP DOWN

Jaki by byÂł orientacyjny koszt wyposazenia takiej mieszalni zakÂładam ze lokal mam wÂłasny lade itp

berag1 
Wysłany: 2011-04-14, 17:15   
0
UP DOWN

Cytat:
Jaki by byÂł orientacyjny koszt wyposazenia takiej mieszalni zakÂładam ze lokal mam wÂłasny lade itp

Wszystko zaleÂży od tego na jaki system chcesz siĂŞ zdecydowaĂŚ bo to moÂże byĂŚ spory wydatek i jakieÂś 25-30 tyÂś na materiaÂły lakiernicze typu papiery na sucho i na wodĂŞ podkÂłady ,szpachle, lakiery, folie, taÂśmy, rozcieĂączalniki, jakieÂś drobne narzĂŞdzia dla lakiernika i przygotowacza powierzchni typu heble, pasty polerskie, baranki, konserwacje itp. ;)

raper66
Wysłany: 2011-04-19, 11:54   
0
UP DOWN

berag1 napisał/a:
Cytat:

Wszystko zaleÂży od tego na jaki system chcesz siĂŞ zdecydowaĂŚ bo to moÂże byĂŚ spory wydatek i jakieÂś 25-30 tyÂś na materiaÂły lakiernicze typu papiery na sucho i na wodĂŞ podkÂłady ,szpachle, lakiery, folie, taÂśmy, rozcieĂączalniki, jakieÂś drobne narzĂŞdzia dla lakiernika i przygotowacza powierzchni typu heble, pasty polerskie, baranki, konserwacje itp. ;)

dziĂŞki

zbyszek64wr
Wysłany: 2011-05-12, 18:04   Re: Otwarcie mieszalni co potrzeba
0
UP DOWN

raper66 napisał/a:
Mam pomys³ na biznes chcê otworzyÌ mieszalnie mam dobra lokalizacjê i trochê funduszy na wyposa¿enie co mi bêdzie potrzebne ? skad wzi¹œÌ wyposa¿enie z góry dziêki za porady

[ Dodano: 2011-05-12, 18:05 ]
jestem przedstawicielem na poÂłudniowo - zachodniÂą PolskĂŞ angielskiej firmy Tetrosyl, najnowszej technologi mieszalnikĂłw w systemie wodnym , zainteresowane warsztaty proszĂŞ o kontakt

berag1 
Wysłany: 2011-05-12, 20:56   
0
UP DOWN

zbyszek64wr napisał/a:
jestem przedstawicielem na poÂłudniowo - zachodniÂą PolskĂŞ angielskiej firmy Tetrosyl, najnowszej technologi mieszalnikĂłw w systemie wodnym , zainteresowane warsztaty proszĂŞ o kontakt

Dobra firma jeÂśli chodzi o kosmetyki, a woda - zostawiam bez komentarza.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Systemy mieszalnikowe

Odpowiedz do tematu