|
|
|
Autor |
Wiadomość |
 |
krzysiek8406
|
Wysłany: 2011-05-30, 23:54 Pistolety ze stajni fobo do lakierowania - Âświerzak :)
|
0
|
|
|
|
Witam, pisa³em wczeœniej o pistolecie auarita mp500 do malowania podk³adów i baz, jednak po tym jak poczyta³em bardziej dog³êbnie postów na tym forum i pos³ucha³em - w jakimœ stopniu - doœwiadczonych lakierników, to stwierdzi³em, ¿e bez obu pistoletów siê raczej nie obejdzie. Z tego co widzia³em na necie to z kompletów bêdzie wystarczaj¹cy komplecik x3 FOBO: http://allegro.pl/zestaw-...632063235.html. Oczywiœcie jest to tylko moje zdanie - totalnego œwie¿aka . Prosi³bym o opinie czy takie pistolety mog¹ byÌ na pierwsze malowanie, zaznaczam, ¿e mam kompresor stanley 24l, 8 bar, 185 l/min. Z góry dziêkujê za szybk¹ odpowiedŸ . |
|
|
|
 |
krzysiek8406
|
Wysłany: 2011-05-30, 23:59 link do X3 FOBO (ponownie)
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
raper66
|
Wysłany: 2011-05-31, 16:52 Re: link do X3 FOBO (ponownie)
|
0
|
|
|
|
mam FOBO LUX do podkÂładĂłw super baza teÂż jakoÂś idzie ale do saty sie nie umywa do tego 24l to raczej do malowania zaprawkowego ewentualnie motocykli ja malowaÂłem takim kompresorem owiewki i bÂłotniki z koniecznoÂści maska to mĂŞka nie mĂłwiÂąc o boku jakiegoÂś auta ... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
|
|