Witam wszystkich. Zaczyam remont mojego oldtimera. Chcê to wykonaæ na bardzo dobrych materia³ach, ale bêdê potrzebowa³ du¿ej pomocy je¶li chodzi o ich dobór i innych fachowych wskazówek. Któr± mieszalniê w Poznaniu polecacie, tak, ¿eby sprzedawca nie gasi³ mnie na ka¿dym kroku, tylko traktowa³ jako amatora potrzebuj±cego pomocy. W pobli¿u mam Standoxa na Staro³êckiej. Co o tym s±dzicie?
Je¶li szukasz pomocy i decydujesz siê na materia³y Standoxa to proponuje zamiast szukaæ pomocy czy porady sprzedawcy skontaktowaæ z ich technikiem Bedziesz mia³ pewno¶æ ¿e konsultujesz siê z "w³a¶ciw± osob±" a nie np. "piekarzem czy hydraulikiem" stroj±cym siê w "piórka lakiernika" Wiesz ,tutaj na forum to "ka¿dy" - Lakiernik
Telefon kontaktowy (do technika -ów) znajdziesz na stronie Standoxa tzw.(regionalni doradcy techniczni)
Pozdrawiam!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum