Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
billy2000
Wys³any: 2011-06-27, 15:52   CZYM POMALOWAÆ UK£AD WYDECHOWY W SAMOCHODZIE
0
UP DOWN

Witam. Czym pomalowaæ uk³ad wydechowy w samochodzie (t³umik, katalizator, rurê wydechow±). Widzia³em ró¿ne spraye ale nie wiem czy s± dobre. DECO 650 stopni C, MOTIP 650, BOLL 650, APP 800, SQS COLORPACK 800. Który polecacie? A mo¿e jakie¶ inne propozycje? Kto¶ ju¿ z was malowa³ uk³ad wydechowy? Jak przygotowaæ wydech przed malowaniem? Szczotka druciana, a potem rozpuszczalnik ekstrakcyjny?

raper66
Wys³any: 2011-06-28, 19:39   Re: CZYM POMALOWAÆ UK£AD WYDECHOWY W SAMOCHODZIE
0
UP DOWN

billy2000 napisa³/a:
Witam. Czym pomalowaæ uk³ad wydechowy w samochodzie (t³umik, katalizator, rurê wydechow±). Widzia³em ró¿ne spraye ale nie wiem czy s± dobre. DECO 650 stopni C, MOTIP 650, BOLL 650, APP 800, SQS COLORPACK 800. Który polecacie? A mo¿e jakie¶ inne propozycje? Kto¶ ju¿ z was malowa³ uk³ad wydechowy? Jak przygotowaæ wydech przed malowaniem? Szczotka druciana, a potem rozpuszczalnik ekstrakcyjny?

malowa³em ale je¶li chodzi o samochodowe wydechy to g³ównie od ¶rodka na zewnatrz rdzewiej± wiec malowanie nie wiele daje je¶li ju¿ to bierz motipa najlepszy

chudson
Wys³any: 2011-06-28, 23:36   
0
UP DOWN

Pomóg³: 4 razy
jesli nie wypiaskujesz to z czasem odpadnie ... poza tym kolektora nie ma sensu malowaæ bo temperatura zbyt wysoka na jakikolwiek lakier a w skrajnych warunkach równie¿ na katalizatorze siê spali farba bo on jest drugim najgorêtszym miejscem.

billy2000
Wys³any: 2011-06-29, 22:15   
0
UP DOWN

No w³a¶nie nie wiem czy za³o¿yæ takie jak jest czy prysn±æ sobie.

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: