Autor |
Wiadomość |
 |
vodek1991
|
Wysłany: 2011-05-11, 23:20 usunieĂŞcie rys pomocy
|
0
|
|
|
|
witam:)
mamduzy problem bo kumus sie nudzilo i mi porysowaÂł na oryginalnym lakierze na masce lewej calej stronie i klapie stylu do blachy praktycznie:(
kredki nic nie dajÂą:(
auto ma oryginalny lakier .
czy jest jakiÂś sposĂłb lub lakiernik ktĂłry "zapyla" rysy?
albo maluje same rysy aerografem?
wiem ze w austrii tak robia bo sam robilem ale nie mam sprzetu tu w PL:(
jest jakas szansa to samemu zrobic lub w jakim warsztacie tylko nie chce malowac calego elementu.m
pozdrawiam:) |
|
|
|
 |
ciro
|
Wysłany: 2011-09-03, 21:11
|
0
|
|
|
|
jest szansa trzeba udaĂŚ siĂŞ do austrii ; |
|
|
|
 |
senior
|
Wysłany: 2011-09-04, 00:41
|
0
|
|
|
|
vodek1991 napisał/a: | blachy praktycznie | Praktycznie to doœÌ maÂło precyzyjne okreÂślenie vodek1991 napisał/a: | kredki nic nie dajÂą: | Bo do nich trzeba kolorowankĂŞ z wiĂŞkszÂą iloÂściÂą szczegó³ów do pokolorowania - a niektĂłre chyba trzeba jeszcze lizaĂŚ bo inaczej nie malujÂą. vodek1991 napisał/a: | auto ma oryginalny lakier | GratulujĂŞ vodek1991 napisał/a: | czy jest jakiÂś sposĂłb lub lakiernik ktĂłry "zapyla" | Pewnie. Sam mam cĂłrkĂŞ a gro znajomych ma i po trĂłjce dzieciakĂłw
Dobra sorki ale wiesz... Jest weekendowa noc.... Zrozum czÂłowieka z dobrym humorem
A tak na ca³kiem powa¿nie to rysy wbrew pozorom nie s¹ za fajne do naprawy. Lepszy t¹cek, dwa, trzy ni¿ chlast przez d³ugoœÌ elementu.
PokaÂż moÂże ludziom fotki. {moÂże to nie metalic i ktoÂś jeÂśli to moÂżliwe wpadnie na pomysÂł .............. 2K ............. - jeÂśli "siĂŞ da". A jeÂśli metalic to nikt nic poza lakierowaniem nie wymodzi - no chyba Âże.... A tym bardziej jeÂśli rysy sÂą do goÂłego metalu}
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
chomcio001
|
Wysłany: 2011-09-08, 19:23
|
0
|
|
|
|
a co sÂądzicie o lakierach coÂś takiego jak kolektor w pĂŞdzelku to sÂą lakiery do zaprawek, moÂże tym delikatnie zaprawiĂŚ a potem delikatnie zmatowaĂŚ i prze polerowaĂŚ 3m ona jak dla mnie jest najlepsza |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2011-09-09, 10:00
|
0
|
|
|

|
To co kolego chomcio opisujesz to sÂą przeznaczone dla "prawdziwych profesionalistĂłw" Pozdrawiam! |
|
|
|